Cantareata Anastacia, care a fost diagnosticata pentru a doua oara cu cancer mamar, a suferit o dubla mastectomie.

Vedeta a spus fanilor ca se afla “in fazele finale ale vindecarii”, in urma procedurii si ca este “gata sa inceapa un nou capitol”, relateaza BBC.

Anastacia a suferit o dubla mastectomie - diagnosticata a doua oara cu cancer mamar

Anastacia, greu incercata in ultimii ani, si-a anulat turneul european in februarie, dupa ce a fost diagnosticata pentru a doua oara cu crunta boala.

In varsta de 45 de ani, artista s-a vindecat de cancer la san in 2003, fiind operata si urmand sedinte de radioterapie. Din pacate, cancerul a revenit.

Celebra pentru melodii precum I’m Outta Love, cantareata a anulat 13 concerte in aprilie, care ar fi trebuit sa aiba loc in Europa, in cadrul turneului It’s a man’s world. Ultima oara a cantat in Germania, in decembrie 2012.

In ciuda momentelor grele prin care trece, vedeta a declarat: “A fost o calatorie intensa, insa ma simt minunat si gata sa incep un nou capitol”. Aceasta a decis sa iasa la rampa cu aceste declaratii in speranta ca femeile vor merge sa-si faca testele pentru depistarea acestui tip de cancer. “Detectarea timpurie a bolii mi-a salvat viata de doua ori. Voi continua batalia si imi voi imprumuta (acestei cauze – n. red.) vocea in orice fel”, a declarat ea.

Angelina Jolie a declarat, tot anul acesta, ca s-a supus unei duble mastectomii preventive, pentru a-si reduce riscul de cancer mamar. La fel a procedat si Sharon Osbourne, care a admis public ca a trecut prin aceasta procedura in noiembrie, anul trecut. Sotia lui Ozzy Osbourne se vindecase deja de cancer de colon in urma cu 10 ani.

sursa