Copiii, indiferent de varsta, simt cand ceva este in neregula cu parintii lor. O demonstreaza din plin povestea unei familii din Marea Britanie care a ramas unita in fata unei boli grave: leucemia.

carte de colorat

Sharon Evans a descoperit ca sufera de leucemie cu numai doua luni inainte sa se casatoreasca cu Leigh, cel cu care are patru copii, scrie Daily Mail.

Femeia in varsta de 28 de ani a intrat imediat la tratamentul cu chimioterapie si i s-a facut un transplant de maduva, insa de curand medicii i-au recomandat sa profite de timpul pe care il mai are la dispozitie intrucat boala nu pare sa intre in remisie.

Sharon si Leigh au incercat sa gaseasca o cale pentru a le spune celor patru fetite ale lor, in varsta de 8, 6, 5 si 2 ani, ca mama lor va muri in curand. Accidental, cei doi soti au descoperit niste desene ale fetitelor si cateva insemnari despre boala mamei lor.

“Mamica mea are leucemie si e bolnava. Mami e cheala din cauza medicamentelor si a leucemiei. Mami trebuie sa poarte o masca albastra pentru ca tuseste des. Lui mami nu ii dau mancare buna la spital”, sunt propozitiile scrise de fetitele mai mari.

Sursa: Libertatea