Asociaţia ieşeană AMA Zâmbet de copil strânge bani pentru mama unui copil grav bolnav, care nu îşi permite să urmeze tratamentul necesar, dar şi pentru copilul care se luptă cu boala.

Băiatul are 14 ani şi a fost diagnosticat cu tumoră femur stâng, a fost operat, însă boala s-a agravat ducând la metastaze pulmonare. Mama acestuia este bolnavă de ciroză, însă nu poate urma tratamentul recomandat de medici din cauza lipsei banilor, spunând că băiatul este pe primul plan în acest moment.

„Azi am fost la ei, sunt internaţi în secţia paleative. Valentin îmi spunea ca îl doare rău, îi curgeau lacrimile, dar nu vroia să îl vadă mama lui, ştie că şi ea e grav bolnavă şi nu vrea să o supere, îmi spunea să îi salvez mama. Oare ce e în sufletul acestui puiuţ, ce e în sufletul acestei mame? Vrem ca Valentin să beneficieze de tot ce îşi doreşte acum, când se află pe secţia paleative, iar mama sa înceapă tratamentul pentru ciroză. Vrem să salvăm pe unul dintre ei! Dacă se întâmplă ceva cu Valentin, mămica nu are niciun ban, este din zona Moineşti şi îi va fi foarte greu”, au precizat membrii asociaţiei într-o postare pe o reţea de socializare.

Cine îşi doreşte să ajute este rugat să solicite mai multe detalii la numărul de telefon 0758562522, banii putând fi depuşi în contul deschis la CEC Bank, contul în lei fiind RO18CECEIS0130RON1151240, iar cel în euro, RO69CECEB000C1EUR0305939.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!