Un film documentar de exceptie. Dureaza 1 ora si 30 de minute.

Redau textual doar putin din film:

„Dr. Robert C Atkins – Au existat o pleiada de remedii anticancer eliminate dur si sistematic de catre industria cancerului.

Charlotte Gerson: Legile ne interzic sa vindecam cancerul. Doctorii pot folosi doar tratamente care si-au dovedit ineficienta.

Imaginati-va ce am putea face daca terapia ar fi acceptata.

Industria cancerului este a mare afacere care foloseste tratamente inutile precum chimioterapia si iradierea si continua sa amageasca publicul ca este in cautarea unui leac.

Mike Anderson in documentarul sau „Vindecarea cancerului dinauntru”, a pus punctul pe „i”. Societatea Americana de Oncologie a fost intemeiata cu sprijinul lui JD Rockefeller si a functionat mereu ca o portavoce pentru industria cancerului, nu pentru public.

Sloganul societatii e: „suntem dedicati eliminarii problemei majore a cancerului”. Insa societatea „Cronicile Filantropiei” spune ca: „SAO e interesata mai mult de bani decat de vietile oamenilor”.

SAO este cel mai bogat ONG din lume, cu active de 1 miliard de dolari. Lucru deloc surprinzator, e codasa la actiunile caritabile. Desi sunt bogati, colectele lor agresive invoca saracia si bat moneda pe lipsa banilor pentru cercetari stiintifice. Ce le mai ramane dupa salarii si cheltuieli se duce in cercetare, din care profita companiile radiologice si farmaceutice.

Studiile din ultimii 15 ani arata clar ca, pentru toate cancerele frecvente, eficienta tratamentelor conventionale e mai redusa decat a unei pastile de zahar.

Din conducerea SAO (Societatea Americana de Oncologie) au facut parte producatori de erbicide si pesticide.”

Vizionati filmul integral:

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!