cancerul terminal

„Ceea ce omida numeşte a fi sfârşitul, restul lumii numeşte fluture” – Lao Tzu

Aşa cum văd eu lucrurile, există două moduri de a experimenta cancerul. Primul este acela de a-l vedea din perspectiva unei omizi, şi anume, ca un sfârşit. Cel de-al doilea mod este să priveşti lucrurile din perspectiva unui fluture, ca o experienţă care ne lasă să zburăm liberi faţă de aşteptările şi realităţile lumii; de a îmbrăţişa copilul nostru interior, creativitatea şi lumina noastră.

Cred  că experienţele mele sunt mult aliniate cu cele ale unui fluture, povesteşte Ashley Peters într-un articol publicat pe Wake Up World.

În anotimpul de vară, între Canada şi Mexic, are loc una dintre cele mai mari migraţii ale uneia dintre cele mai delicate creaturi ale lumii, şi anume Fluturele monarh. Fluturele monarh migrează 2000 de mile, întinzându-şi ciclul său de viaţă pe patru generaţii pentru a-şi continua succesiunea. Şi dacă ne gândim la călătoria Fluturelui monarh şi la numeroasele provocări învinse într-o stare atât de fragilă,  putem vedea şi noi modul în care acest lucru s-ar putea raporta în mod direct la o persoană cu cancer.

Acestea fiind spuse, atunci când am început în necunoştinţă de cauză călătoria mea cu cancerul, nu aş fi spus vreodată că ar fi posibil să înving boala fără beneficiile şi ajutorul ştiinţelor şi a medicinei moderne. Credeam cu tărie în ceea ce toată medicina avea de oferit, începând cu Paracetamolul pe care îl luăm pentru durerile de cap, până la a merge la medic atunci când nu mă simţeam bine pentru a-mi scana corpul cu numeroasele radiaţii.

Acest articol nu este scris pentru a discredita ştiinţa modernă actuală, ci mai degrabă pentru a demonstra o alternativă (încercată şi testată) la durerea şi suferinţa pe care  le pot crea tratamentele de cancer „agreate” din punct de vedere medical.

În general, când oamenii se gândesc la cancer, în mod automat ei îl asociază cu căderea parului, boală, chimioterapie, radioterapie şi, în cele din urmă, cu moartea. Initial, aşa am crezut şi eu. Însă acum, când mă gândesc la cancer, mă gândesc la modul cum organismul încearcă să lupte împortiva toxinelor care se strâng de-a lungul timpului în singurul mod în care ştiu să o facă, tumori sau celule canceroase.

Este ca şi cum ai umple un pahar cu apă şi te uiţi în altă parte pentru un moment, ca apoi să iţi întorci privirea către pahar ca să vezi apa care ţâşneste în chiuvetă. Acelaşi lucru se întamplă şi cu cancerul.

Ne umplem corpurile cu substanţe chimice şi toxine în permanenţă, conştient sau inconştient, şi suntem distraţi de la celelalte aspecte ale vieţii asupra cărora aruncăm o privire de departe, până când suntem luaţi prin surprindere atunci când descoperim brusc că suntem bolnavi.

Aşa am fost şi eu la sfârşitul anului 2007, când am descoperit că am o tumoare pe creier, la vârsta de 21 de ani. Mi s-a spus că am puţine şanse de viaţă în urmatoarele trei luni şi că ar trebui să încep pregătirea în consecinţă. Fiind o persoană aptă fizic, am fost şocată cum s-a putut întâmpla acest lucru, dorindu-mi cu disperare ca lucrurile să fie altfel. Am început să ies tot mai mult în oraş cu prietenul meu în cele trei luni, pentru că nici unul dintre noi nu era suficient de pregătit sau dispus sau în masura să se ocupe de această descoperire şocantă.

În ciuda avertismentelor date de doctori – neurologi, neurochirurgi şi alţi specialişti – era clar faptul că vroiam să îmi trăiesc viaţa în cele trei luni cu cât mai multă bucurie şi emoţie.  Aşadar, eu şi prietenul meu ne-am făcut bagajele şi am pornit într-o calatorie de două luni de zile prin Asia de Sud-Est.

Înainte de a pleca, am investigat diferite tratamente alternative pentru tumorile pe creier şi cancer şi am descoperit un compus mineral şi anume, Zeolitul lichid de apărare a celulelor naturale acesta este şi motivul pentru care astăzi sunt încă aici şi în măsură să imi spun povestea.

În primele zile ale călătoriei noastre mi-a fost foarte rău, aveam numeroase crize de boală în fiecare zi şi o stare de rău general mă biruia. Prietenul meu mă încuraja să iau zeolitul lichid, însă eu deja ajunsesem la un acord cu „soarta” mea, dar tot ce îmi doream era să ne bucurăm de ultimele noastre luni împreună. Încă nu ajunsesem la ultima săptămână din excursia noastră când am fost de acord că nu am nimic de pierdut şi am început să iau doza maximă de zeolit lichid a câte 15 picături de 3 ori pe zi.

Rezultatul a fost uimitor.

În termen de 12 ore, crizele mele s-au oprit şi după doar câteva zile eu devenisem o  persoană complet diferită. M-am simţit ca şi cum corpul meu s-a eliberat el însuşi de energia negativă care se acumulase în el de-a lungul anilor. Am avut cel mai frumos şi umitor sfârşit al călătoriei noastre. Cu toate că mă simţeam foarte bine când am ajuns acasă, nu speram la mai mult. Până în momentul în care am fost la neurologul meu şi la diferiţi specialişti, iar rapoartele asupra bolii arătau ca tumoarea pe creier s-a redus în mod semnificativ, cu aproximativ 35%. Medicii au fost uimiţi şi au vrut să mă opereze imediat, însă eu m-am gândit că este mai înţelept să continui cu zeolitul pentru un timp şi abia apoi să vedem ce se întâmplă.

Am continuat să iau zeolit pentru încă câteva luni înainte de ultima ecografie şi spre surpriza doctorului meu, am fost vindecată de cancer, fără a mai avea niciun semn de celule canceroase în corp. Acum sunt 5 ani de când tumoarea nu a mai dat vreun semn că s-ar intoarce, iar doctorul meu mi-a dat verdictul de „curăţată complet”.

Când am auzit prima dată despre zeolit, trebuie să fiu sinceră şi să vă spun că am fost un Toma necredinciosul. Dar după ce am vazut rezultatele după prima utilizare, am realizat că există metode care îţi oferă mult mai mult decât metodele tadiţionale de tratare al cancerului.

Am citit ceva scris de Dr. Gabriel Cousens (foto) care oferă o explicaţie simplă în viaţa de zi cu zi a persoanelor despre ceea ce face zeolitul asupra celulelor canceroase:

„Mecanismul de acţiune al zeolitului împortiva celulelor canceroase este unic spre deosebire de orice altă substanţă pe care am studiat-o. Teoretic, el are o capacitate rară de a interveni asupra toxinelor, neutralizând în mod indirect efectul lor de producere a  cancerului. În timpul procesului de neutralizare, zeolitul dezvoltă o uşoară sarcină pozitivă. Aceasta este apoi atrasă chiar în membrana încărcată negativ a celulelor canceroase. Atunci când zeolitul se deplasează în interiorul celulelor canceroase, gena P21 a celulei este activată. Această genă acţionează ca un supresor tumoral prin capacitatea sa de a controla progresia ciclului celular. Activarea genei P21 pare să oprească dezvoltarea tumorilor prin suprimarea semnalelor de creştere a acesteia”.

Zeolitul lichid este un mineral vulcanic natural, care are o structură cristalină unică, precum o cuşcă, şi o încarcare magnetică negativă care se comportă ca un magnet.

Aceste caracteristici îi dau zeolitului capacitatea de a bloca metalele grele şi toxinele şi de a le elimina din organism.

În forma sa brută, zeolitul este plin de metale şi alte toxine şi are particule de mari dimensiuni, ceea ce înseamnă că zeoliţii în stare de praf sunt limitaţi în ceea ce pot să facă.

Zeolitul lichid, şi în special cel de aparare a celulelor naturale (pe care eu îl folosesc zilnic), are o extracţie patentată şi un proces de micronizare care elimină materialele toxice. Datorită particulelor sale de dimenisuni mici, zeolitul lichid este capabil să se deplaseze prin tot corpul, inclusiv în creier, pentru a îndepărta materiale toxice, ca de exemplu mercurul care are un efect de slăbire asupra organismului.

După multe cercetări, am descoperit că Waiora NCD2 este brandul original al zeolitului lichid şi singura cu studii ştiinţifice care poate furniza dovezi care să sugereze succesul zeolitului în tratarea multor boli. Există numeroase mărci de zeolit pe piaţă, dar niciunul dintre ele nu au fost în mod corespunzător studiate ştiinţific şi multe conţin particule mult prea mari pentru a fi absorbite în sânge.

Zeolitul are capacitatea de a face lucruri incredibile, inclusiv eliminarea metalelor grele, care a fost o cauză principală a tumorii mele. El a îndepărtat materialele radioactive din organism, inclusiv uranium şi strontium-90, pesticide; el opreşte înmulţirea viruşilor.

Zeolitul poate, de asemenea, să tamponeze zahărul din sânge, să stabilizeze sistemul imunitar şi să ajute în absorbţia nutrienţilor. Ca şi oxidant puternic are capacitatea de a neutraliza radicalii liberi din organism şi de a captura alergenii şi antigenii care declanşează alergii. Zeolitul este un produs natural 100% şi non-toxic, fără efecte secundare cunoscute, căruia i s-a acordat statutul de APROBAT (recunoscut în mod general ca fiind un produs sigur) dat de către Administraţia Medicamentelor şi Alimentelor ale Statelor Unite ale Americii.

Uneori încă mă simt tulburată de experienţele mele cu tumoarea pe creier. Faptul că la un moment dat am avut posibilitatea de a trăi doar trei luni şi acum am posibilitatea de a trăi o viaţă lungă (datorită faptului că am un organism care este acum eliberat de aproape toate toxinele), stă dovada că zeolitul este un produs care funcţionează.

Atunci când el este luat împreună cu sucuri de legume, beneficiile sănătăţii sunt enorme chiar şi pentru acei oameni care nu au cancer sau care au alte boli. De fapt, studiul doctorului Gabriel Cousens cu marca companiei Waiora, Zeolitul de apărare a celulelor naturale, a oferit metoda pentru îndepărtarea a 80% din toxinele corporale în decurs de o săptămână, iar cei care au continuat timp de două săptămâni au avut o îndepărtare de 100% a materialelor toxice din organism.

În lumea industrială de astăzi suntem expuşi în mod constant la toxine. În fiecare zi respiraţi substanţe chimice prin intermediul aparatului de aer condiţionat al dumneavoastră, când mergeţi la serviciu respiraţi substanţe chimice de la maşinile de pe drum, când sunteţi la serviciu sunteţi inconjuraţi de radiatii electromagnetice care vin de la calculatoare şi de la imprimante.

Atunci când mergeţi să faceţi o baie la o piscină din oraş sunteţi expuşi la clor, iar când va întoarceţi acasă şi vă faceţi mancarea la microunde sau doar o încălziţi la acest aparat, vă expuneţi de unii singuri la numeroase toxine din alimente, care aţi crezut de fapt că sunt sănătoase. Peste tot unde ne aflăm suntem înconjuraţi de toxine.

Prin utilizarea produselor cum ar fi zeolitul lichid, puteţi contracara impactul negativ pe care aceste toxine îl produc în organismul dumneavoastră. Inclusiv tumori cerebrale.

Povestea mea este una dintre multele poveşti care au fost spuse în ultimii ani despre succesul tratamentelor alternative asupra cancerului. Din nefericire, capacitatea zeolitului de a trata cancerul va fi cu siguranţă criticată de “ştiinţa” farmaceutică şi industriile “medicale”, care stau să-şi piardă clienţii în caz că tratamentele naturale devin utilizate pe  scară largă.

Şi totuşi, eu sunt dovada vie că organismul uman poate depăşi o provocare semnificativă de sănătate, precum cancerul, cu ajutorul unei soluţii naturale şi discrete cum este zeolitul.

Bazat pe experienţa mea personală de a depăşi o tumoare care pune în pericol viaţa, pot să spun cu certitudine: trebuie să ne oprim în a ne uita rătăciţi în căutarea răspunsurilor în ceea ce priveşte epidemia de cancer. Răspunsurile sunt chiar aici în faţa noastră.

“Cu zeolitul lichid, ne-am reîntors la vindecarea de bază pentru toate bolile cronice, aceea de a elibera şi de a activa forţa vitală. Zeolitul lichid este cu adevărat un cadou alchimic dăruit de Dumnezeu” – Gabriel Cousens M. D.

Traducere şi adaptare: Ecaterina Pop, financiarul.ro