Multe studii clinice recente au descoperit un număr extraordinar de mare de cazuri de femei cu cancer la sân, iar această boală îşi avea originea în cadranul exterior de sus al sânului, zona în care sunt aplicate produsele cosmetice la subraţ. De fapt, cele mai multe toxine sunt depozitate în ţesutul mamar, deoarece acesta este în cea mai mare parte ţesut adipos. În consecinţă, o cură de detoxifiere a axilei reprezintă un mod foarte eficient de a elimina toxinele din corpul tău şi, de asemenea, te poate ajuta să reduci riscul de a face cancer la sân.

În cele mai multe cazuri, cancerul la sân se dezvoltă iniţial ca un cancer dependent hormonal, în care creşterea şi progresia bolii sunt corelate cu nivelul de estrogen.

Categorii de femei cu RISC ridicat de a face cancer la sân

Produsele de corp din comerţ şi deodorantele convenţionale pe care le folosim în mod regulat conţin o mulţime de substanţe chimice, precum parabeni, propilen glicol, triclosan, clorhidrat de aluminiu, coloranţi – printre alte substanţe toxice. Unele dintre aceste substanţe chimice cresc riscul de cancer mamar, prin faptul că imită estrogenul.

CÂT DE IMPORTANTĂ ESTE TRANSPIRAŢIA

Ceea ce trebuie să luăm în considerare este faptul că transpiraţia este o funcţie importantă a corpului nostru, deoarece transpiraţia conţine substanţe chimice care luptă împotriva bolilor. Astfel, este extrem de important să menţii porii din zona axilelor cât mai liberi, să nu fie acoperiţi sau blocaţi de impurităţi sau diverse materii. Sub pielea din zona axilei se află un grup de ganglioni limfatici care funcţionează pentru a elimina celulele străine.

Iată ce trebuie să faci dacă ai axila înnegrită

Această cură de detoxifiere a axilei îţi poate ajuta organismul să cureţe şi să elibereze porii, dar şi să elimine toxinele depozitate, precum şi reziduurile chimice. Să nu uităm că produsele chimice previn această eliminare a toxinelor atunci când sunt aplicate, sub forma deodorantelor, în zona axilei.

CURA DE DETOXIFIERE PENTRU AXILĂ

INGREDIENTE:

  • – 3 picături de ulei esenţial de rozmarin
  • – 1 lingură de oţet din mere bio
  • – 1 lingură de pudră de argilă
  • – 5 picături de ulei esenţial de coriandru.

MOD DE PREPARARE:

Într-un bol de sticlă, amestecă pudra de argilă cu oţetul de mere, iar apoi adaugă uleiurile esenţiale. Ceea ce vei obţine este un amestec fin, cremos, similar cu smântâna.

Utilizare:

  • Întinde un strat subţire din amestecul preparat pe axilă şi lasă să acţioneze preţ de câteva minute.
  • După aceea, clăteşte bine axila.
  • Procedura se repetă zilnic, până când dispare mirosul şi deodorantul tău natural nu mai este iritant pentru tine.
  • Se repetă zilnic, dacă este necesar.

Reţine: corpul tău are nevoie de o modalitate de a elimina toate toxinele din sistem, aşa că în timpul procedurii de detoxifiere, bea multă apă.

Sursa.:feminis.ro.