Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului🙏

George Becali

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali.

Dânsul, a fost singura personalitate, singurul om de afaceri din România, care s-a implicat în problema lui Costi. Ieri după amiază, am vorbit cu dânsul la telefon si i-am mulțumit pentru tot sprijinul.

Asociatia ,,STERGEM LACRIMI”, a anunțat faptul că copilul nostru, Costi, dacă va necesita, va putea fi internat în mod gratuit într-un spital Oncologic, gratuit pentru Costi, însă suportat din sursele proprii ale dl Gigi.

sursa: Facebook


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemănătoare și de Interes pentru Dvs