Aly și Josh Taylor păreau cuplul perfect, frumoși și muncitori, iubiți încă din liceu, trăiau în fericire completă. Dar la 24 de ani, Aly a încercat să aibă copii, acela a fost momentul când medicii au descoperit că are cancer la sân în stadiul 3. Totuși, împreună au reușit să treacă printr-o mastectomie, prin tratamentul cu chimioterapie, dar și prin radiație.

Când în sfârșit cancerul dispăruse, cei doi au vrut să o ia de la capăt, însă medicii lui Aly au fost obligați să îi dea o veste proastă: radiațiile o făcuseră sterilă, nu mai putea avea copii. Aly și Josh doreau oricum să își mărească familia, așa că au găsit o fetiță și au adoptat-o în 2015.

Apoi, când copila avea nouă luni, Aly a început să aibă grețuri. Oare era adevărat? Era posibil să fie însărcinată? După ce a găsit în casă un test de sarcină vechi, nefolosit, a aflat cu stupoare și fericire că va avea un copil: ,,Nu era de parcă doctorii ne spuseseră că există vreo șansă ca asta să se întâmple vreodată. Ni s-a spus că e imposibil! E un adevărat miracol.”

Și, de parcă conceperea unui copil atunci când medicii le-au spus că e imposibil nu ar fi fost de ajuns, la doar o lună de sarcină, Aly a primit încă o veste bună! Mama naturală a fetiței pe care o adoptaseră era însărcinată din nou și voia să știe dacă ar dori să o adopte și pe sora biologică a copilei. Răspunsul lui Aly? ,,Pur și simplu nu îmi puteam imagina să spun nu unui alt copil în momentul când existase o vreme când credeam că nu vom avea niciunul”.

Cuplul s-a implicat complet, toți trei s-au mutat în Kentucky pentru ca Aly să poată să asiste la nașterea surorii fetei lor adoptive. Cele două mame trebuiau să nască la câteva zile distanță una de cealaltă!

Micuța Vera, fiica lor naturală, s-a născut pe 14 august 2016. La 11 zile după aceea, a apărut și micuța Lydia Joyce în peisaj, iar cei doi au adoptat-o. Familia căreia i se spusese că va rămâne mereu o familie de 2, crescuse în numai doi ani la 5 membri! Josh a declarat: ,,E mult mai frumos decât orice puteam noi visa. Dacă am fi fost puși, în urmă cu 5 ani, să ne scriem speranțele pentru viitor, nici nu ne-am fi putut apropia de fericirea pe care o avem în viețile noastre acum.”

Ceea ce este și mai importat este că Aly nu mai are cancer de 5 ani. Povestea aceasta a inspirat pe mulți, a apărut și la diferite televiziuni și continuă să fie un model de iubire!

Autor articol: stiri.rol.ro

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!