Asociatii si Fundatii

Address: Str. Aureliana nr 10, Tulcea, jud Tulcea
820128
Business Phone Number: 0795 506 512
Cancer Federation
Address: SUA
Business Genre: ,
Long Business Description:

infiintata in 1977

Business Website Address: https://cancerfed.org/
American Cancer Society
Business Genre: , ,
Long Business Description:

Organizatie din SUA organizata in comunitati bazate pe voluntariat. Este dedicata pentru eliminarea cancerului ca principala problema de sanatate. Este infiintata in 1913.

Are 11 divizii geografice si peste 900 de birouri locale.

Business Website Address: http://www.cancer.org/
Address: str. Maramureș, nr. 12, camera 92A, Ploiești, jud. Prahova
Business Website Address: https://aporromania.ro/
Business Phone Number: 0725 541 472 , 0763 639 375
Fundatia Romana contra Cancerului de Piele
Long Business Description:

Fundația Română contra Cancerului de Piele este organizaţia non profit care are misiunea de a combate cel mai frecvent cancer din lume – cancerul de piele.

Cancerul de piele poate cauza multa suferinta si iti poate pune in pericol viata, daca nu este depistat si tratat la timp. Descoperit devreme insa, este perfect vindecabil.

Depinde de tine sa nu dai nici o sansa cancerului de piele si sa ai o piele sanatoasa.

In paginile acestui site vei gasi informatii utile despre principalele forme de cancer de piele precum si despre modul in care le poti preveni, ingrijindu-ti si protejandu-ti pielea.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare ne poti contacta la adresa de e-mail: info@cancerdepiele.ro

Business Website Address: http://cancerdepiele.ro/
Asociatia MELANOM ROMANIA
Address: Str. Paduretu nr. 5
București
061942
Short Business Description: Violeta Astratinei = Presedinte si fondator al Asociatiei Melanom Romania

https://www.facebook.com/melanomromania
Long Business Description:

Suntem un grup de pacienti, apartinatori si ‘patients advocates’

Scopul nostru este sa contribuim la imbunatatirea educatiei pacientilor prin actualizarea continua a informatiei despre melanom, preventie si diagnosticare si mai ales despre evolutia tratamentelor si posibilitatile de acces ale terapiilor inovatoare. Eforturile noastre sunt dedicate  mai ales pacientilor in stadii avansate, pentru care timpul conteaza si care au acces limitat la tratamente, fie din lipsa de informare, fie din cauza costurilor, fie din cauza ca optiunile standard au fost epuizate.  Noi incercam sa va aducem informatia in fiecare zi, iar dumneavoastra si medicul dumnevoastra hotarati asupra celei mai potrivite optiuni de tratament. 

Business Website Address: https://www.melanomromania.org/
Business Phone Number: +31 6 46699527 (nr de Olanda)
Societatea Română de HUMAN PAPILLOMAVIRUS (HPV)
Long Business Description:

Într-o perioadă în care cazurile de Human Papillomavirus sunt din ce în ce mai frecvente, nevoia de informare despre metodele de depistare şi diagnosticare, despre tratamentele existente sau nou apărute, precum şi schimbul de experienţă şi lucrul în echipe interdisciplinare sunt principalele aspecte cu care se confruntă cadrele medicale care au în îngrijire pacienţi cu HPV.

În acest context, înfiinţarea Societății Române de Human Papillomavirus – SR-HPV – care reunește personalităţi şi cadre medicale din toate specialităţile ce se confruntă cu cazuri de HPV, nu doar din sfera ginecologiei, nu numai că era necesară, ci reprezintă un mijloc şi un liant util în crearea, susţinerea şi dezvoltarea de programe naţionale pentru a veni atât în sprijinul specialiştilor din România în ceea ce priveşte accesul la informare, schimb de experienţă şi găsirea de soluţii în tratarea corectă şi la timp a cazurilor de HPV, cât şi de a facilita accesul acestora la acţiunile şi descoperirile care au loc în străinătate pe tema acestei controversate afecţiuni.

Business Website Address: http://srhpv.com/
Business Tags:
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer
Address: Str. Aviator Mircea Zorileanu, Nr. 52, Et. 1, Ap. 2, Sector 1, Bucuresti
Long Business Description:

Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) a fost înfiinţată în anul 2005 din necesitatea ca toţi cei care luptă împotriva cancerului să devină o forţă cu o voce puternică. FABC este interfaţa între organizaţiile membre şi instituţiile statului, instituțiile europene implicate în sănătate, precum şi organizaţiile europene şi internaţionale similare. FABC reprezintă interesele a peste 75.000 de membri în întreaga ţară, pacienţi, supravieţuitori şi voluntari.

FABC este o federație formată din 26 de asociații care activează pe plan local la nivelul județelor. Detalii – Lista Asociatii Membre

Misiunea FABC este de a face lobby şi advocacy activ pentru promovarea, respectarea şi garantarea drepturilor pacienţilor cu cancer, implementarea măsurilor necesare pentru reducerea impactului acestei maladii.

Business Website Address: https://fabc.ro/
Business Phone Number: 021 253 0591
Business Tags:
Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice din Romania (APCR)
Address: Str. Invingatorilor 29, Et. 1, Ap. 6, Sector 3 Bucuresti
Sediu Social: Str. Intrarea Teleajen Nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Short Business Description: Misiunea imediată a Alianţei Pacienţilor Cronici din România este cea de determina autorităţile să consulte pacienţii în permanenţă şi la modul real în privinţa schimbărilor pe care preconizează să le realizeze în sistemul de sănătate şi de a face cunoscute şi respectate în România drepturile pacienţilor.
Long Business Description:

CIF: 29841214

Ești pacient cronic sau cu cancer?

Ne poți apela la numărul de telefon 021 253 0591 (tarif normal) și te vom susține telefonic în această perioadă!

Business Website Address: https://aliantapacientilor.ro/
Business Phone Number: 0723. 240.223 Cezar Irimia