Privat

Address: Str. Aureliana nr 10, Tulcea, jud Tulcea
820128
Business Phone Number: 0795 506 512
ImunoMedica
Address: Str. Virgiliu nr. 81, sector 1, București
Business Genre: , , ,
Long Business Description:

Clinica Imunomedica – Centrul de prevenție, diagnostic și tratament “Sfântul Ioan Botezătorul” – are ca scop abordarea cât mai profesionistă, umană și personalizată a pacientului, găsirea cauzelor profunde ale bolilor acestuia, tratamentul cât mai complet și grija creștinească față de acesta.

costuri:  https://www.imuno-medica.ro/costuri

Business Website Address: https://www.imuno-medica.ro/
Business Phone Number: 031.405.0350 / 0770637804
Business Genre: , ,
Long Business Description:

MUNPOSAN 94 este o institutie medicala privata care ofera servicii de sanatate integrate, la cel mai inalt standard, prin dotarea tehnologice de ultima ora si profesionalismul personalului medical.

La peste 15 ani de activitate, clinica noastra reprezinta o unitate de referinta in domeniu, care aliniaza chirurgia generala si endocrina la standarde moderne, europene si internationale.
Dotarea instrumentala, precum si experienta chirurgilor si anestezistilor castigata in timp permit efectuarea celor mai dificile dar si a celor mai moderne tehnici chirurgicale si modalitati terapeutice.

Business Genre: , , ,
Long Business Description:

Cel mai mare spital privat din Austria și singurul din Europa Centrală care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului – imunoterapia. Dispunem de 145 de paturi, bloc operator cu 4 săli de operație și 6 secții de spitalizare continuă cu rezerve de 1 și 2 paturi. Printre competențele medicale pe care le oferim se numără: servicii de imagistică avansată (ex. PET CT și RMN), tratamente inovatoare oncologice, fizioterapie și recuperare medicala la cele mai înalte standarde internaționale.

Aproximativ 50% din pacienții noștri sunt internaționali, iar dintre aceștia 20% sunt români. Succesul unei terapii depinde în primul rând de expertiza medicului curant, susținută de un personal de îngrijire competent, iar în cadrul spitalului nostru, pacienții beneficiază de expertiza unei echipe medicale de elită, din care fac parte peste 100 dintre cei mai renumiţi medici vienezi, cu o experienţă considerabilă şi o profundă responsabilitate faţă de pacient.

Succesul tratamentelor și competența echipei de medici sunt elementele care încurajează tot mai mulți pacienți să se trateze în clinica noastră.

Business Genre: ,
Long Business Description:

Centrul oncologic OncoFort a initiat un program de monitorizare a pacientilor cu afectiuni oncologice inca de la faza de prediagnostic si acorda un rol important pacientului, astfel incat perceptia asupra acestei afectiuni sa fie schimbata. Pacientul trebuie sa inteleaga ca exista sanse foarte mari de vindecare daca se apeleaza la servicii moderne de tratament.
Inexistenta in Romania a unor servicii moderne de radioterapie a dus la statistici pesimiste de-a lungul timpului, insa la nivel european lucrurile sunt controlate iar procentele sunt mai degraba optimiste.

Pe baza acestor nevoi fundamentale ale romanilor bolnavi de cancer, s-a infiintat OncoFort – centrul care ofera standarde medicale occidentale aici, in Romania. Centrul Oncologic urmeaza modelul Austriac (aparatura, experienta, personal calificat), unul dintre cele mai renumite centre de tratament a cancerului din Europa.

OncoFort a fost primul centru oncologic privat din Romania care a folosit radioterapia conformationala tridimensionala (3D-CRT).

Centrul este construit pe 2 nivele, parterul este dedicat sectiei de radioterapie iar la etaj se gaseste sectia de chimioterapie dotata cu rezerve cu spitalizare de zi sau de lunga durata.

Sute de romani apeleaza la servicii medicale in strainatate, in cautarea unui diagnostic corect si a unui tratament eficient. Daca in Europa de vest un aparat performant de radioterapie exista la 500.000 locuitori, in Romania, pana in anul 2010, nu exista niciunul la o populatie de 21,7 mil locuitori. Romanii au nevoie de alternative mai bune de tratament la ei acasa, fara a fi nevoiti sa suporte cheltuieli suplimentare cu transportul si cazarea.

OncoFort vine in intampinarea acestor necesitati, oferind servicii oncologice de standarde europene si aducand beneficii importante pacientilor sai:

Radioterapie – OncoFort a achizitionat un accelerator linear de ultima generatie, marca Elekta, ce ofera radioterapie performanta cu ajutorul tehnicilor 3D-CRT/IMRT si reprezinta o premiera in Romania.
Chimioterapie – tratament citostatic in rezerve special amenajate pentru confortul pacientilor, cu monitorizarea permanenta a cadrelor medicale specializate.
Second Opinion (Consult international) – 2 medici oncologi de renume international: Prof. Dr. Christoph Zielinski si Prof. Dr. Thomas Brodowicz din Viena vin lunar la OncoFort. In premiera, pentru pacientii din provincie se ofera servicii de second opinion prin sistemul de telemedicina
Chirurgia Oncologica abordeaza cele mai complexe interventii din sfera chirurgiei oncologice. Echipa medicala de chirurgi este coordonata de renumitul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu
Tumor Board international (premiera in Romania) – o echipa medicala formata din specialisti romani si austrieci analizeaza cele mai complexe cazuri de cancer, pentru a gasi cea mai buna solutie in tratarea acestuia.
Diagnostic oncologic preventiv (premiera in Romania) – consultatiile de preventie oncologica sunt oferite pacientilor cu antecedente de cancer in familie sau celor care doresc o conduita sanatoasa pe viitor.

Un Centru de Excelenta in Tratarea Cancerului castiga in final lupta cu aceasta boala.

OncoFort este cel mai mare centru oncologic privat din tara si face parte din grupul Gral Medical, cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania, care ofera pentru Suferinte Vechi, Tratamente Noi.

Vizitati www.gralmedical.ro pentru mai multe detalii despre centrele si serviciile Gral.

Address: str. Maramureș, nr. 12, camera 92A, Ploiești, jud. Prahova
Business Website Address: https://aporromania.ro/
Business Phone Number: 0725 541 472 , 0763 639 375
Clinica Privată Rudolfinerhaus
Address: Billrothstrasse 78
1190 Wien
Business Genre: , ,
Long Business Description:

Clinica Privată Rudolfinerhaus este una dintre cele mai moderne și frumoase clinici din Viena. Fondată în 1882 de către renumitul fizician Theodor Billroth, Rudolfinerhaus este localizată în zona rezidențială a Vienei. Pacienții își pot aduce propriul fizioterapeut care se va ocupa de cazul pacientului pe întreaga perioadă de internare.

Una dintre clinicile de top, cu un bogat renume internațional, Clinica Privată Rudolfinerhaus investește constant în echipament medical de ultimă generație, în dezvoltare și inovare.

cititi si aici:

https://health.bookimed.com/clinic/the-rudolfinerhaus-private-clinic/

 

Business Phone Number: +43-1-36036-0
Asociatia Pacientilor cu Boli Cronice din Romania (APCR)
Address: Str. Invingatorilor 29, Et. 1, Ap. 6, Sector 3 Bucuresti
Sediu Social: Str. Intrarea Teleajen Nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Short Business Description: Misiunea imediată a Alianţei Pacienţilor Cronici din România este cea de determina autorităţile să consulte pacienţii în permanenţă şi la modul real în privinţa schimbărilor pe care preconizează să le realizeze în sistemul de sănătate şi de a face cunoscute şi respectate în România drepturile pacienţilor.
Long Business Description:

CIF: 29841214

Ești pacient cronic sau cu cancer?

Ne poți apela la numărul de telefon 021 253 0591 (tarif normal) și te vom susține telefonic în această perioadă!

Business Website Address: https://aliantapacientilor.ro/
Business Phone Number: 0723. 240.223 Cezar Irimia