Broccoli, morcovii, sfecla roşie şi încă altele se numără printre legumele care previn și combat cancerul. Fă-ţi o listă cu aceste legume pe care trebuie să le consumi zilnic!

Numeroase studii care au fost realizate până în prezent au demonstrat că anumite substanţe care se găsesc în legumele de diverse culori au un puternic efect anticancerigen.

Iată o listă cu legumele care combat cancerul şi pe care ar fi bine să le consumi cât mai des:


Pentru a putea citi integral această pagină trebuie să vă înscrieți gratuit în Clubul de Prevenție Cancer sau în Clubul de Alimentație pentru Vindecare Cancer!

Vă puteți înscrie gratuit și fără nicio obligație veți avea acces la mult mai multe sfaturi, soluții și produse din domeniile:

Prevenție Cancer Alimentație pentru Vindecare Cancer
Mă înscriu acum! Mă înscriu acum!

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.