Marioara Murarescu

Marioara Murarescu se resemnase cu gandul ca are sanse mici sa scape de boala care a pus stapanire pe trupul ei. In ultimii ani, vedeta TVR suferit trei operatii: la san, tiroida si colon si a facut nenumarate sedinte de chimioterapie, dupa spusele ei.

Dupa o cariera de peste 30 de ani in televiziune, Marioara Murarescu se afla acum pe patul unui spital spital din Cluj, unde, saptamana trecuta, a fost diagnosticata pentru a treia oara cu aceeasi boala care o macina de cinci ani de zile.

Dupa o operatie la san, una la tiroida si nenumarate sedinte de chimioterapie, vedeta TVR tot nu a reusit sa scape de cumplita boala, iar de data aceasta medicii i-au extirpat o tumora de pe colon.

Luna trecuta, Marioara Murarescu a acordat un interviu, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro, marturisind sincer ca starea ei de sanatate nu este foarte buna. Stia deja de ceva timp ca boala a recidivat, insa nu a vrut ca lumea sa afle, pentru a nu fi compatimita. Parea resemnata cu faptul ca nu se va insanatosi prea curand, insa nu parera dispusa sa abandoneze lupta: “Imi impart timpul intre casa si spitale. Am zile cand ma simt bine, alte zile cand nici nu ma pot ridica din pat. In principiu am o stare buna, sunt o luptatoare. Am sa lupt cu boala pana la capat!”, declara prezentatoarea emisiunii “Tezaur Folcloric”(TVR), pentru Cancan.ro.

09.06.2013