“Sunt recunoscătoare și fericită că trăiesc”

Marcia Cross, cunoscută în special pentru rolul din “Neveste disperate”, a vorbit despre lupta pe care o duce împotriva cancerului. Actrița în vârstă de 56 de ani a confirmat că urmează un tratament de 8 luni și că încearcă să rămână pozitivă pentru a trece mult mai ușor peste această încercare.

Marcia Cross, diagnosticată cu cancer

O perioadă de timp a evitat să vorbească despre problemele ei de sănătate și foarte puține persoane au știut că Marcia Cross a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament împotriva acestei boli. Fotografia postată pe contul de socializare i-a uimit pe fanii acesteia și i-a îngrijorat, mai ales că actrița și-a pierdut părul în urma tratamentului.

Marcia Cross a fost diagnosticată cu cancer și dacă până acum a luptat singură împotriva acestei boli, actrița a decis să împărtășească cu prietenii virtuali momentele dificile prin care trece. Actrița a postat o fotografie pe contul de instagram, iar alături de imagine, Marcia Cross a scris și un mesaj emoționant și prin care i-a îndemnat pe bolnavii de cancer care și-au pierdut părul din cauza tratamentului să îi scrie și să discute despre acest subiect.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!