Dean Wharmby a fost un atlet din Manchester, Anglia dar a murit de cancer la ficat din cauza consumului de energizante. Punea mult pret pe corpul sau si masa lui musculara. Principalul sau scop este de a avea o masa musculara excelenta pentru corpul pe care il are, asa ca nu tinea cont de limite. El a investit tot timpul in modelarea corpului si in nutritie. Dieta lui continea peste 10 000 de calorii pe zi pentru a construi masa musculara cat mai rapid cu putinta, scrie i-lady.ro.

ucis de energizante si cancer la ficat bauturi energizante

Pentru a obtine necesarul caloric, Dean manca un amestec de fast-food si mese echilibrate din care nu lipsesc alimente cum ar fi carne de pui, peste si oua si pentru a satisface nevoia crescuta de proteine. In plus, sportivul consuma bauturi energizante pentru a fi treaz si concentrat in timpul antrenamentelor sale intense. Bea doua cutii pe ora in timpul antrenamentelor.

In urma cu cinci ani viata lui Dean a inceput sa capete conotatii inverse. S-a imbolnavit. Medicii i-au gasit o tumoare in corp, dar culturistul a refuzat sa se supuna chimioterapiei. Mai degraba el a optat pentru medicina alternativa si se pare ca tratamentul a dat rezultate, iar tumora s-a micsorat si apoi a disparut complet.

Dean s-a intors la vechile sale obiceiuri si a continuat sa faca ceea ce a dus la aparitia tumorii, in primul rand. De data aceasta a avut consecinte mult mai grave. Medicii l-au diagnosticat cu cancer la ficat. El incearca sa scape de cancer cu o dieta stricta si sanatoasa si refuza din nou chimioterapia. Pierde in greutate rapid si drastic.

In timpul luptei sale impotriva mortii a aflat ce l-a costat viata: energizantele pe care le consuma in timpul antrenamentelor. Cantitatea extrema a zaharului a dus la dezvoltarea rapida a celulelor canceroase. Cu ajutorul acestor bauturi celulele au crescut si s-au multiplicat rapid.

energizante bauturi energizante

La doar 39 de ani Dean a murit din cauza cancerului la ficat. El a vrut sa impinga corpul sau dincolo de limitele sale fizice si a platit cu viata. Ca multi altii, el a consumat bauturi energizante in exces, fara a cunoaste riscurile la care se expune.

Impartasiti aceasta poveste trista si tulburatoare cu toata lumea pentru ca foarte multe persoane consuma energizante, dar ele nu costa doar bani ci si viata. Aceste bauturi sunt foarte populare in randul tinerilor asa ca trebuie avertizati cu privire la pericolele la care se expun.