„De ce te mai aranjezi să arăți bine, dacă oricum o să mori?”. Răspunsul ei te face să plângi

Diana Milojkovic, o tânără în vârstă de 31 de ani, fostă Miss Serbia și Miss Europe World 2014, le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticată cu cancer uterin. Ea a folosit aplicaţia ”Ask me a question” de pe Instagram, pentru a vorbi cu fanii ei despre această boală necruțătoare, însă a fost şocată de întrebarea unuia dintre fani, potrivit Daily Mirror.

”De ce te mai oboseşti să-ţi aranjezi părul şi  să te machiezi, dacă ştii că o să mori oricum?”, a fost întrebarea unui internaut.  Şocată și îndurerată de întrebarea internautului, ea a ales să nu îl ignore  și a răspuns, precizând însă că speră ca internautul să fi glumit.

”Înseamnă că dacă o să mor trebuie să stau cu părul nearanjat? Nu ştiu cum să răspund la o astfel de întrebare. Aşa că sper că această persoană să fi glumit.”, a scris Diana.

Diana a fost diagnosticată cu cancer uterin, iar la scurt timp s-a despărţit de iubitul ei, Stefan Karic care a rămas însă alături de ea și o susține în lupta grea  continuă pe care o are de dus împotriva bolii. Mai mult, el a sărit imediat în apărarea fostei lui iubite, pe Instagram, adresându-i un mesaj internautului: „Și tu de ce respiri, dacă știi că vei muri?”

„Suntem așa răi noi oamenii”, „Cum poate o fată astfel de frumoasă să atragă oameni atât de bolnavi încât să pună astfel de întrebări”, au mai scris câțiva fani.

O regină a frumuseții, diagnosticată cu cancer, criticată de fani: „De ce te mai aranjezi să arăți bine, dacă oricum o să mori?”. Răspunsul ei te face să plângi

Diana Milojkovic răspunde bine la tratament

Diana a devenit un model pentru femeile care suferă de această boală necruțătoare și și-a ținut la curent fanii cu lupta ei împotriva bolii, publicând toate detaliile pe blogul ei. Mai mult, ea a răspuns foarte bine la tratament.

Deși Diana și Karic nu mai formează un cuplu, bărbatul i-a dat dovadă de o iubire pe care rar o întâlnești. În momentul în care tânăra și-a pierdut părul,  în urma tratementelor de chimioterapie, Stefan s-a ras și el în cap și și-a tatuat fața ei pe corp.

Milojkovic a fost foarte impresionată de gestul fostului ei iubit, precizând că în ciuda faptului că s-au despărțit, relația lor este una foarte puternică și nu va uita niciodată cât de mult a ajutat-o și a sprijinit-o în această perioadă foarte grea pentru ea.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!