O vizita la Muzeul Iluziilor din Edinburgh, Scotia, i-a salvat viata unei femei, dupa ce camera termica i-a “depistat” o tumoare la san.

Foto: Muzeul Iluziilor din Edinburgh

Dupa vizita la muzeu, Bal Gill, de 41 de ani, privea imaginile realizate cu ajutorul camerei termice si a observat o pata pe unul dintre sani. Detaliul a pus-o pe ganduri, asa ca s-a programat la medic.

Socul a fost maxim cand a auzit diagnosticul: cancer la san, arata CNN. Din fericire, boala era in stadiu incipient, asa ca nu a fost nevoie de radioterapie sau chimioterapie.

A suferit insa doua interventii chirurgicale si mai este programata pentru inca una, astfel incat boala sa nu se raspandeasca.

Se poate spune ca vizita la muzeu i-a salvat viata. Recunoscatoare, femeia chiar a scris muzeului. “Vreau sa va multumesc. Fara aceasta camera, nu as fi stiut niciodata (ca am cancer – n. red.). Stiu ca nu in acest scop a fost creata camera, dar in cazul meu a fost o vizita care mi-a salvat viata”.

Intr-adevar, specialistii spun ca doar un noroc a facut ca tumoarea sa fie vizibila cu ajutorul camerei termice, ca asa ceva nu s-a mai intamplat. Medicii nu recomanda astfel de vizite la muzeu in scop medical.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!