Până unde ajunge depravarea. Vezi tratamentul ŞOCANT al unui "doctor" asupra pacientelor sale
foto: Daily Mail

Un doctor a fost condamnat astăzi la 8 ani de închisoare pentru abuz sexual împotriva mai multor paciente cărora le-a pus falsul diagnostic de cancer.

Reginald Gill, 77 de ani, şi soţia sa Lila, au forţat pacientele să se supună la “tratamente” scârboase, la centrul de “vraci”, deschis la domiciliul acestora, în Carmarthenshire, Ţara Galilor.

Depravatul doctor i-a spus uneia dintre femei că boala ei se vindecă dacă un bărbat îi va “săruta” sânii timp de o jumătate de oră pe zi.

Femeile au venit la faimosul medic, după ce şi-au pierdut încrederea în medicina tradiţională. Acesta a implicat-o şi pe soţia sa în tratarea degradantă a femeilor. Doctorul le-a pus pe femei să se dezbrace, după care a abuzat sexual de acestea, sub pretextul că aşa este tratamentul.

Stupefacţia a venit în momentul în care femeile şi-au dat seama că sunt luate în bătaie de joc, şi au mers la autorităţi, care au descoperit că “medicul” nu avea nici un fel de calificare.

Bărbatul şi-a întâlnit victimele, şi le-a spus că el le poate vindeca, prin terapie cu ozon şi homeoterapie. Asistat de soţie, el le-a examinat fără mănuşi, folosind un aparat cu curent electric.

Medicii au descoperit că de fapt nici una din femei nu suferea de cancer.

Bărbatul a fost acuzat de 3 abuzuri sexuale, 6 abuzuri prin penetrare şi înşelătorie. Soţia sa a fost condamnată la doar 6 luni pentru abuz sexual şi înşelătorie, precizează Daily Mail.