Suntem cu toții conștienți de faptul că prin consumul de alimente nesănătoase ne punem în pericol sănătatea noastră, dar este încă dificil pentru noi să renunțăm la acest obicei. Dacă doriți să vă modificați dieta, să reduceți dorința de a mânca în exces și să începeți cu o detoxifiere: încercați tratamentul de curățare în 3 zile de mai jos.

detox-3zile detoxifiere

  • Înainte să începeți detoxifierea, încetați să consumați produse lactate cu două zile înainte, deoarece acestea sunt digerate lent și pot împiedica tratamentul de curățare. Corpul vostru trebuie sa fie curat de toxinele conținute în produsele lactate, înainte de a începe curățarea plămânilor.
  • În primul rând beți 1 cană de ceai laxativ pe bază de plante cu o noapte înainte de a începe procesul de curățare, care va ajuta la curățarea intestinelor de toxinele ce pot cauza constipație. Plămânii voștri nu ar trebui să fie supraîncărcați de blocaje în organism în procesul de detoxifiere.
  • Preparați o băutură din suc de lămâie: 2 lămâi întregi și 1/2 pahar de apă și beți înainte de micul dejun. Acest lucru vă ajută la digestia alimentelor foarte alcaline care, pe de altă parte, va ajută plămânii să se regenereze.
  • Când luați micul dejun, beți 1.5 pahar de suc de grepfrut. În cazul în care nu vă place gustul acestui suc îl puteți dilua cu apă sau să-l înlocuiți cu suc de ananas. Sucurile de grepfrut și ananas sunt bogate în antioxidanți, care mențin sistemul respirator sănătos.
  • Între micul dejun și prânz beți 1-1.5 pahar de suc de morcovi, deoarece acest suc vă ajută în alcalinizarea sângelui în timpul tratamentului de detoxifiere. Morcovii sunt bogați în beta-caroten pe care organismul îl transformă în vitamina A și de aceea ei sunt benefici pentru sistemul respirator.
  • În timpul prânzului beți 1.5 pahar de suc de alimente ce conțin potasiu, deoarece potasiul este un antioxidant puternic, care este foarte bun pentru curățarea organismului, mai ales dacă este consumat în stare lichidă. Ca să obțineți un suc bogat în potasiu trebuie să stoarceți țelină, pătrunjel, verdețuri de mare, morcovi și spanac.
  • Cu o oră înainte de cină beți o ceașcă de ceai de curățare a mucusului. Acest ceai trebuie preparat din ghimbir, măceș și/sau mentă. Toate aceste plante sunt foarte bune în combaterea mucusului, a nasului înfundat și congestiei. Puteți găsi aceste ceaiuri în supermarketuri și magazine alimentare.
  • Înainte de a merge la culcare beți 340 ml de suc de afine, deoarece ajută împotriva bacteriilor din plămâni, care pot provoca infecții. Acestea sunt antioxidanți puternici și sunt destul de benefice pentru sânge și urină.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: sportonlinegroup.com