Există numeroase boli din lume care necesită un tratament adecvat, multe dintre acestea fiind atât de eficiente încât medicii și companiile farmaceutice preferă să le păstreze în secret, să aibă grijă de afacerea lor.

apa alcalina

De data aceasta vrem să vă informăm despre beneficiile pe care le puteți obține consumând apă alcalină, o modalitate foarte eficientă de a reduce radicalii liberi în organism, pentru a preveni o serie de boli invazive, cum ar fi cancerul.

Există un farmacist care s-a retras și a împărtășit cu lumea, multe secrete pe care le-a învățat în aria sa de lucru și care se păstrează ascunse de cunoștințele publicului larg.

El ne-a comunicat cel mai bun mod de a folosi apa alcalina, cum sa o pregatim si de ce. Vrem să împărtășim aceste informații cu dvs.

BENEFICIILE APEI ALCALINE ÎN CORP.

Apa alcalină este unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care purifică corpul de toxine. Prin consumul său, poate întări sistemul imunitar și poate elimina acizii.

Acești acizi produc, de obicei, unele efecte adverse în organism cum ar fi oboseala, digestia slabă, creșterea în greutate și creșterea prezenței bolilor.

Puteți evita oricare dintre aceste efecte cu ajutorul apei alcaline și puteți consuma legume care să echilibreze nivelurile de acid și alcaline ale sistemului. Lucrurile pe care le consumăm sunt cele care determină nivelul pH-ului în organism și în acest fel este definit nivelul nostru de alcalinitate.

Dr. Otto Warburg a fost câștigătorul Premiului Nobel și a stabilit că cel puțin 95% dintre cancerele cunoscute au fost dezvoltate în medii acide.

În același mod, a arătat că cancerul nu poate progresa într-un organism cu un sistem alcalin la un nivel de pH mai mare sau egal cu 7,36.

În acest fel, se referă la aciditatea cu această boală și alte boli cronice cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare, osteoporoza, printre altele.

Cunoscând toate aceste informații, vrem să vă ajutăm cu o rețetă care va întări natura fizică, foarte rapidă, a valorii alcaline din organism.

PENTRU TRATAMENTUL ÎN VEDERE veți avea nevoie de:

– O lamaie
– castravete mediu
– Un sfert din rădăcina de ghimbir
– O jumătate de pahar de frunze proaspete de menta

MOD DE PREPARARE:

Trebuie să spălați și să tăiați fiecare dintre ingrediente, asigurați-vă că înainte veti cojii ghimbirul.

Adăugați-o într-o cană mică de apă și lăsați-o să stea peste noapte. În dimineața următoare, continuați să vă deplasați și să beți paharul pe stomacul gol și restul tratamentului pe parcursul zilei.

Acest medicament eficient are proprietăți care nu vă vor da greș. Nu uitați să o împărtășiți cu cunoștințele dvs. prin intermediul rețelelor sociale.