British Medical Journal a realizat un studiu despre chimioterapie calificând această procedură ca una dintre cele mai rușinoase concepții greșite din domeniul sănătății, care a ucis oameni ani la rând. Ironia este că folosim medicamente și produse farmaceutice, pentru a ne îmbunătăți sănătatea dar se întâmplă ca acestea să aibă un efect invers.

semințele de struguri distrug celulele canceroase

Dr. Hardin B.Jones , profesor la Universitatea Berkley, a efectuat un studiu pentru a măsura speranța de viață la pacienții care au suferit o chimioterapie în timpul tratamentului pentru cancer. Rezultatele sale au fost uimitoare. El a ajuns la concluzia că chimioterapia nu numai că nu are efecte pozitive, dar este, de asemenea, responsabilă pentru o durată de viață mult mai scurtă și poate provoca o moarte mai agonizantă.

În schimb, remediile naturale sunt mult mai eficiente și nu au niciun efect negativ asupra sănătății noastre. Următorul remediu naturist cu efectele sale pozitive în tratamentul cancerului, chiar și în etape mai progresive a fost ascuns de public, deoarece acesta poate eradica cancerul în doar 48 de ore.

Universitatea din Kentucky a efectuat un studiu cu privire la efectele pozitive ale extractului de semințe de struguri în tratarea leucemiei și a altor tipuri de cancer. Rezultatele studiului și testele de laborator care au fost efectuate ulterior au arătat că semințele de struguri pot distruge 76% din totalul de celule canceroase în doar 48 de ore. Rezultatele studiului au fost publicate în revista Asociației Americane pentru Cercetarea Cancerului, și a fost dezvăluit în plus faptul că semințele de struguri conțin o proteină numită JNK, a cărei responsabilitate principală este să controleze eradicarea celulelor canceroase.

Cercetările științifice sunt disponibile publicului larg și ele arată că cancerul nu trebuie să fie atât de periculos după cum crede toată lumea, și el nu trebuie să aibă consecințe fatale, în cazul în care este tratat mai puțin indiscret și mai eficient. Industria de cancer continuă să răspândească panică cu privire la aceasta boală mortală și provoacă teamă inutilă de mortalitate, în ciuda tuturor studiilor care arată contrariul.