Miriam Soare, jurnalista bolnavă de cancer, a mers în Germania pentru a se trata, crezând că acolo va fi tratată mai bine decât în spitalele din țară, însă, din păcate, a relatat că experiența ei a fost una teribilă. Miriam a dezvăluit într-o postare pe Facebook faptul că pe lângă că a trăit clipe de coșmar, nu i-au fost oferite la timp serviciile medicale de care avea nevoie.

„Sase ore la cameră de gardă şi încă nu am terminat!!! Unor “duamne”, ştiu ele care, le era teamă că am să mă tolănesc pe şezlong, pe plaja din Havana, pe banii “fraierilor”. “Duamnelor” vă doresc cu toată fiinţă mea, tot ceea ce mi se întâmplă azi mie… adică să vizitaţi minunatul oraş Hamburg!

Minunatul sistem medical german m-a ţinut pe hol 7 ore, în condiţiile în care le-am spus că am cancer şi o temperatură de 39 de grade. Sper că până la moarte să nu mai ajung vreodată în Germania. Nu mai vreau nici limba să o aud, nici calmul lor să-l mai văd, vreau să uit că am trecut vreodată pe aici.

Am stat de la ora 15,48 până la 23,10 la ușa camerei de gardă la urgențe, cu febră 39, rugându-ma de ei să-mi facă un antitermic inravenos. Am zăcut ca un câine cu perfuzia în vena pe holul spitalului, nemâncată și leșinată de oboseală.” a transmis Miriam Soare.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!