Pentru a păstra oamenii în întuneric, organizatiile principale din domeniul sănătății fac tot posibilul să ascundă datele despre vitamina B17 și proprietatile sale anti-cancerigene. Food and Drug Administration, American Cancer Society si American Medical Association, au interzis oamenilor să scrie cărți, să facă filme sau chiar să vorbească în public pe acest subiect. Mai mult decat atât, doctorii care au încercat să salveze oameni de la moarte cu ajutorul acestor vitamine au fost cercetați penal.

vitamina b17 este interzisă deoarece poate trata cancerul

Insa, o femeie, a decis sa isi ia boala in maini cu ajutorul medicinii alternative.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu vitamina B17, aceasta este o formă concentrată de sîmburi de caise și oferă multe beneficii pentru sănătate atunci când este administrată în doza corectă. Doamna respectivă a început să ia această vitamină și cancerul a început să intre în remisie la scurt timp după administrare.

Cu toate acestea, cancerul a revenit odată ce a încetat să mai ia vitaminele. Ea nu a vrut să facă chimioterapie ci a rămas cu vitamina B17. Prin administrarea a 500mg de două ori pe zi, cinci tumori maligne au fost distruse iar sănătatea i-a revenit.