O femeie de 31 de ani, din Anglia, careia medicii nu-i mai acordau prea multe sanse de supravietuire, sustine ca s-a vindecat de un tip de cancer agresiv doar prin consumul de fructe!

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer tiroidian, Candice-Marie Fox, o femeie din Hertfordshire, Anglia, a refuzat in totalitate tratamentul conventional cu citostatice, in schimb a optat pentru o revizuirea a deprinderilor de viata si o schimbare radicala a dietei.

Medicii au fost uimiti cand au vazut rezultatele analizelor, ei stabilind faptul tumora Mariei Fox s-a retras complet in mod miraculos.

In loc sa mai mearga prin baruri sau discoteci in fiecare weekend, ea a preferat sa-si schimbe stilul de viata, inclusiv conceptia asupra vietii. A preferat sa faca plimbari in natura, sa se relaxeze departe de agitatie, practic facand alte lucruri decat de obicei. „Am decis sa traiesc mai mult pentru mine si sa ma bucur de viata asa cum este ea” a marturisit Candice.

Ea si-a pastrat locul de munca, nelipsind nici macar o zi!

Ea a refuzat chimioterapia!

Tumora i-a fost descoperita in urma cu trei ani, dupa care a trebuit sa efectueze o operatie, pentru a-i fi extirpata. Dupa ce boala a inceput sa progreseze, ea a refuzat sa mearga la sedintele de chimioterapie.

„In schimb am avut grija de dieta, si am mancat zilnic ananas, grapefruit, lamai, mere, kiwi si banane” – a spus ea, mass-mediei britanice.

Ea, de asemenea a scapat de “toxinele” acumulate de-a lungul anilor, cum ar fi alcoolul, tigarile si carnea.

Sase luni mai tarziu, boala s-au retras!

Sursa: Secretele.ro, autor Maya, 06 Aprilie 2015

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!