Skip to main content

Moartea începe în colon! Cum îți cureți colonul ca să eviți 90% din boli

Moartea începe în colon! Cum îți cureți colonul ca să eviți 90% din boli

“Moartea începe în colon”, așa spune Elie Metchnikoff, laureat al premiului Nobel pentru Medicină. Doctorul Cătălin Luca consideră, de asemenea, că 90% din îmbolnăviri sunt cauzate de un colon murdar, iar statisticile arată că 1 din 20 locuitorii din țările dezvoltate sunt afectați de cancer de colon, care este a doua cauză de deces prin cancer. ”Surprinzător, dar adevărat: în […]

Un posibil remediu pentru cancer: castravetele amar

Un posibil remediu pentru cancer: castravetele amar

Castravetele amar este cunoscut ca un remediu tradiţional indian de secole. Recent, suplimentele de extract de castravete amar au câştigat popularitate ca medicament alternativ pentru diabet. Acum, noi cercetări sugerează că extractul de castravete amar poate ajuta la combaterea cancerului la şoareci. Castravetele amar (Momordica charantia), cunoscut şi sub numele de dovlecel amar, este înrudit […]

Supa care tratează cancerul, curăță rinichii și vindecă bolile de ficat – mai eficientă decât medicamentele?

Supa care tratează cancerul, curăță rinichii și vindecă bolile de ficat – mai eficientă decât medicamentele?

Stiati ca exista unele mancaruri care pot fi considerate ca niste adevarate medicamente si care pot trata boli grave? Iata mai jos cum sa prepari supa lui Hipocrate, ce poate fi folosita pentru tratarea cancerului si a bolilor de rinichi si ficat. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: usturoi aproximativ 700 de grame de rosii o radacina […]

Beneficiile UIMITOARE ale sucului de sfeclă roșie: Ține cancerul la distanță, tratează anemia și infecțiile urinare

Sucul de sfeclă roşie nu are cel mai bun gust, dar are numeroase proprietăţi benefice pentru organism. În urma unor studii recente, s-a demonstrat că sucul de sfeclă roşie este unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru tratarea şi prevenirea tumorilor canceroase, potrivit exquis.ro. Sfecla roşie conţine tot complexul de vitamina B şi este o […]

Cele mai periculoase alimente care vă pot îmbolnăvi de cancer

Peste 450.000 de europeni se îmbolnăvesc anual de cancer colorectal, iar peste 230.000 își pierd viața din cauza acestei afecțiuni, spun statisticile Organizației Mondiale a Sănătății. Specialiștii oncologi afirmă că această boală este una a omului modern, pentru că apare și pe fondul alimentației dezechilibrate, bogate în carne, lactate procesate și alimente cu aditivi. “Cele mai periculoase sunt […]

Băuturile care pot provoca 13 tipuri de cancer

Persoanele care beau în mod regulat băuturi carbogazoase cu conţinut mare de zahăr prezintă un risc mai mare de a face cancer decât cele care nu consumă astfel de băuturi, indiferent dacă sunt sau nu supraponderale, se arată într-un studiu publicat joi şi citat de EFE. “Am fost surprinşi să constatăm că riscul de cancer […]

Forma de cancer ce poate fi anunțată de febră, oboseală sau scădere inexplicabilă în greutate

Foto: Shutterstock Conform statisticilor mondiale, numărul persoanelor care se îmbolnăvesc anual de cancer ar putea ajunge la 24 de milioane până în 2035. Medicii oncologi vorbesc deja despre cancer ca despre o boală cronică, situație apărută ca urmare a îmbătrănirii populației, dar și a progreselor uriașe înregistrate în domeniul tratării afecțiunilor maligne. Terapiile sunt tot […]

Studiu. Fructele care oferă protecție împotriva cancerului

Conţinutul înalt de antioxidanţi şi compuşii bioactivi din fructele roşii contribuie la prevenirea şi tratarea cancerului, potrivit medicului mexican Lina García Mier, citat de EFE. Cercetătoarea şi coordonatoarea laboratorului farmaceutic şi biotehnologic de la Universidad del Valle de México (UVM) Campus Querétaro subliniază într-un comunicat că studiul realizat asupra unor fructe ca zmeura, căpşuni, mure, […]

Bomboanele care distrug celulele canceroase

Blamate de părinţi, adorate de copii, bomboanele ar putea ajunge pe lista alimentelor sănătoase. O studentă de la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor din Cluj a creat, în laborator, drajeuri fără zahăr, despre care spune că au efect anticancerigen, antioxidant şi hepatoprotector. Bomboanele gustoase conţin pulbere făcută din turmeric şi afine proaspete şi ar […]