Zalmoxis, regele nostru (spunea un medic dac) care este un zeu, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să dăm îngrijire trupului împreună cu sufletul; şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său vin de la suflet şi de acolo curg (ca dintr-un izvor) de la cap la ochi. Trebuie deci – mai ales şi în primul rând – să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului.

Despre Site

In acest site gasiti adunate GRATUIT resurse valoroase pentru vindecarea definitiva a Cancerului, pentru prevenirea lui, pentru sprijinirea celor ce sunt bolnavi.

Pe măsura trecerii timpului site-ul devine din ce in ce mai complet, mai interactiv. Pentru că nu se bazează doar pe munca, timpul și banii fondatorilor ci și pe cele ale partenerilor noștri și ale membrilor înscriși în site, doritori să ajute, nu doar să primească ajutor.

Despre Cancer și vindecarea lui

Boala este data omului ca un semn al iubirii lui Dumnezeu prin care ți se arată că ai greșit undeva, prin locurile esentiale, si ca un avertisment. Daca cineva stie sa profite de acest avertisment atunci boala ii este de mare folos pentru ca il ajuta la vindecarea trupeasca si sufleteasca.

Suntem de parere ca boala trebuie inconjurata din toate partile cu tratamente diferite pornind totul de la schimbarea stării sufletului prin întoarcere sinceră către Dumnezeu întocmai ca fiul cel risipitor.

Încercati diferite tipuri de alimentatii ca si argila, oua de prepelita, post, dieta Budwig.

Dar totul insotit de rugaciune din partea bolnavului si din partea familiei.

Nu va bazati pe tratamente ca pe ceva magic. Ele ajuta dar nu sunt suficiente.

Mai importanta este starea inimii si a sufletului. Degeaba te-ai facut bine trupeste daca in final vei ajunge in iad. Sunt persoane care sunt dispuse sa sufere toate durerile si bolile aici, pe Pamant, doar ca sa ajunga in Rai.

Schimbandu-ti stilul de viata te poti vindeca de boala de care suferi dar te poti vindeca si de zeci de alte boli pe care le aveai in stadiu latent cu simptome uneori abia sau chiar deloc sesizabile.

Boala este rezultatul indepartarii omului de Dumnezeu: atunci si harul lui Dumnezeu se indeparteaza de la om si in trup se resimt efectele de disolutie ale materiei din care se indeparteaza suflarea vietii.

Vindecarea adevarata, daca se intampla, este rezultatul actiunii combinate a milei dumnezeiesti si a actiunilor proprii.

stop cancer vindecare trupeasca si sufleteasca