Dr. Knjazkin: Ceapa poate face minuni!

Reteta urmatoare, creata de renumitul medic din Sankt Petersburg, a fost prezentata pe un canal celebru al televiziunii ruse, si se adreseaza persoanelor cu hipotiroidism (tiroida subactiva).

Seara, inainte de culcare, taie o ceapa pe jumatate si asteapta sa isi lase sucul……….

Glanda tiroida este alcatuita din doi lobi, unul stang si unul drept, legati intre ei printr-o fasie subtire denumita istm.

cauze ale bolilor tiroidiene

Ia cele doua jumatati de ceapa si maseaza usor cu ele zona glandei tiroide, folosind miscari circulare. Foloseste una dintre bucati pentru lobul drept, iar pe cealalta pentru lobul stang. Dupa incheierea masajului baga-te direct in pat, fara sa speli zonele de aplicatie, astfel incat sucul de ceapa sa poata actiona in continuare pe timpul noptii. Acesta este un mod complet natural de a stimula functia glandei tiroide.

Sfatul Dr. Torsunov – CANTA!

Dr. Oleg Torsunov sustine ca bolile tiroidiene, in special hipotiroidismul, pot fi tratate prin folosirea muzicala a vocii (chakra gatului).

Potrivit medicului, sistemul endocrin, precum si toate celelalte organe ale corpului, se afla in stransa legatura cu sentimentele si emotiile, in special cu sentimentul de iubire. Prin urmare, glanda tiroida este afectata in mod direct de emotiile negative.

Emotiile negative raman blocate in corp, unde se inmagazineaza pana ce incep sa genereze boli tiroidiene.

Potrivit Dr. Torsunov, cel mai bun mod de a dispersa emotiile negative acumulate este prin cantec. In opinia lui, cantatul poate ajuta la reducerea nodulilor tiroidieni intr-un timp foarte scurt.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!