Ingrediente

1,5 litri de apă plată îmbuteliată (sau apă filtrată)
15 g amestec organic de plante uscate

Instrumente

  • Vas cu un capac bine fixat
  • 1 cană de măsurare cu rezistență la căldură
  • 1 sită fină
  • Linguriţă
  • 3 x 500 ml sticle de sticlă cu capace bine montate (cumpărate de la farmacia locală)

Sterilizați toate echipamentele fie prin încălzirea în cuptor la 150 °C timp de 20 de minute, folosind un sterilizator sau utilizând o soluție de sterilizare flacoane.

Etapa 1

  • Aduceți apa la punctul de fierbere și adăugați plantele medicinale. Se fierbe timp de 10 minute cu capacul deschis
  • Îndepărtați sursa de căldură, curățați orice plante lipite pe partea laterală a vasului în lichid.
  • Puneți capacul peste cratiță și lăsați-l să se răcească și să se infuzeze timp de 10-12 ore (aprox.),

Etapa 2

  • Reîncălziți ceaiul pana apar aburi. NU DAȚI CEAIUL ÎN CLOCOT.
  • Filtrați ceaiul cu o sită în recipientul de măsurare și apoi turnați-l în sticlele încălzite. Sigilați-le imediat.
  • Se răcește rapid punând sticlele în apă rece.
  • După ce l-ați răcit depozitați-l în frigider.
  • Este destul de normal să apară unele sedimente în sticle.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.