Product description

uleiul de moringa, ce conține omega 3, omega 6 și omega 9 din belșug, este o sursă importantă de antioxidanți naturali

Planta care poate înlocui carnea în alimentație crește, de anul acesta, și în România

O planta originara din zonele sub-Himalaya creste si in tropice. Frunzele sale, coaja, florile, fructele, semințele și rădăcina sunt folosite pentru a face medicina. Moringa se utilizează pentru artrită, anemie, dureri articulare, diaree, diabet, cancer, constipație, ulcer gastric și intestinal, spasme intestinale, tulburări tiroidiene, pietre la rinichi, probleme cardiace, hipertensiune arterială, infecții bacteriene, virale, fungice și parazitare.

Ca un antioxidant pare să protejeze celulele de deteriorări. Pur și simplu SuperAliment. Este, de asemenea, utilizat pentru a reduce umflarea, pentru a crește dorinta sexuala (un afrodiziac), pentru a preveni sarcina, pentru a stimula sistemul imunitar și a crește producția de lapte matern.

Uleiul din semințe este folosit în alimente, parfum, produse pentru îngrijirea părului și ca lubrifiant pentru mașini. Frunzele păstrează o mulțime de vitamine și minerale atunci când sunt uscate.

Păstăile verzi imature sunt gătite ca boabe verzi, în timp ce semințele mature sunt prăjite sub formă de păstăi sau fierte ca mazărea. Frunzele sunt fierte și folosite ca spanac, precum și folosite uscate și pulverizate ca un condiment.

Este, de asemenea, cunoscut sub numele de arbore de hrean, Ben Tree sau Drumstick Tree.