„Bună ziua, Andreas Kalcker,
Am suferit o reacție adversă la un vaccin în 2010 din cauza vaccinărilor Gardasil. Mi-a stricat complet calitatea vieții. Am ajuns să mă confrunt cu cancer de col uterin și, ca urmare, cu multiple tulburări autoimune. Am avut cancerul de col uterin sub control, dar bolile autoimune (boala Graves și Hashimoto au fost extrem de greu de tratat) Mi-au fost luati anii douăzeci din viață . Eram bolnav cronic și luptam pentru viața mea. Cercetând și încercând tot felul de metode. Mi-am restrâns dieta incat abia puteam să mănânc ceva. Luând un milion de suplimente doar ca să pot „funcționa”. Cheltuiam mii de dolari pentru practicieni de medicină funcțională și teste. A fost absolut devastator ceea ce mi-a luat acest vaccin. Viața mea. Eram cu adevărat fericita și după ce am fost bolnav și nu am reușit să găsesc alinare, am alunecat într-o depresie profundă. Am simțit că nu voi mai putea avea o viață normală vreodată. M-aș simți rău în fiecare zi. Nu am putut lucra foarte mult și am luptat financiar. Mi-am făcut candida pe toată pielea. Poate fi jenant uneori.

Boala Graves este foarte greu de gestionat. Am luat medicamente antitiroidiene de foarte mult timp – mai mult decât este recomandat. (Împreună cu alte medicamente). Medicamentul a început să-mi afecteze negativ ficatul și mi-a dat o mulțime de efecte secundare negative. Dar eu am preferat asta- in loc de operație sau iod radioactiv. Recent, în septembrie, m-am îmbolnăvit din nou foarte tare. Am devenit super-hipertiroidian. Iar doctorul meu și m-a îndemnat să fac în sfârșit operația/sau radiația. Am refuzat. Nu mi-a plăcut pentru că, în cele din urmă, este o problemă a sistemului imunitar, nu a mea o problemă cu tiroida. Tiroida este doar o țintă. Îndepărtând ținta, aceasta ar putea determina ca anticorpii să atace altceva. Am fost diagnosticat cu boala Graves de aproximativ 8 ani. Mi s-a spus că nu ar fi trebuit să iau medicamente mai mult de un an. Eu le folosesc de 8. Știam că trebuie să se schimbe ceva.

M-am rugat ca Dumnezeu să-mi descopere orice mă ține bolnav și să mă ajute să găsesc resursele pentru a mă vindeca.

Mi-a fost prezentat CDS de pe site-ul dvs. Am fost nervos la început și m-am rugat mai mult. Un prieten de-al meu mi-a adus literalmente substantele pentru a începe cand vreau. M-am gândit, Doamne… Cred că Dumnezeu într-adevăr îmi arată ceva aici..
Am studiat site-ul tău. Ți-am cumpărat cartea, Forbidden Health. Și m-am scufundat in ea, am studiat-o și am tot studiat-o.
Am urmat protocolul de amatori timp de 1 saptamana. Apoi am intrerup o săptămână. Și am reluat încă 2 săptămâni. Mă detoxifiam și miroseam cam rău. Dar m-am gândit că sunt metalele grele din vaccin cele pe care le eliminam. Am fost încântat de progresul pe care l-am făcut în acest scurt timp. Candida de pe toată pielea mea a dispărut aproape complet. Și încă fiind pe protocolul de amatori, am scapat de un parazit uriaș. Nu-mi venea sa cred. Testele pe care am cheltuit atât de mulți bani… nu au detectat niciodată paraziți! Am scapat de paraziți in timp de 3 zile. Diferite specii!!! nu-mi venea sa cred…

Am făcut fotografii și le-am arătat doctorilor. Nu le venea să creadă! CDS a ucis candida și paraziții din corpul meu… și sunt cel mai aproape de remisie de când am fost vreodată. Radiațiile și intervențiile chirurgicale sunt complet excluse acum. Simt că am un viitor in fata. Am plâns atât de mult de fericire. Sunt la 5 puncte de a fi în remisie a bolii mele Graves și la 2 puncte de a fi în remisie a bolii mele Hashimoto. Chiar nu pot sa cred.

Sunt recunoscător că nu am cedat și nu m-am operat. Aș fi fost încă bolnav… și CDS m-a scapat de agenții patogeni din corpul meu care mă îmbolnăveau atât de mult.

Mulțumesc din suflet. Am o a doua șansă la viață acum. Sunt recunoscător pentru munca ta. Și mă rog pentru tine. Știu că ce se scrie in mass-media este o prostie, dar tu ești schimbarea in bine. Ajuți atât de mulți oameni.

Îți mulțumesc și Dumnezeu să te binecuvânteze.
Olivia”

Acesta este de la un grup spaniol, aici este postarea originală.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!