Ajunsa la varsta de 67 de ani, Elena Merisoreanu a avut o viata de poveste. Cantareata a povestit pentru CANCAN.RO cum s-a vindecat de doua ori de cancer, dar si prin ce cumpene grele a mai trecut.

Este considerata una dintre cele mai mari cantarete ale Romaniei si se poate lauda cu faptul ca are si acum concerte in fiecare saptamana. Elena Merisoreanu a reusit sa castige inimile a milioane de romani prin veselia care o insoteste in permanenta.

Elena Merisoreanu

La prima vedere, ai crede ca interpreta de muzica populara nu a intampinat niciodata greutati in viata si ca fost mereu tinuta in puf. In realitate, insa, Elena Merisoreanu a trecut prin nenumarate momente ingrozitoare. In adolescent, la cativa ani dupa ce s-a lansat in muzica, artista a fost diagnosticata de medici cu cancer tiroidian, Speriata, ea a intrat imediat in depresie, insa, sprijinita de familie, s-a operat pentru a scoate nodulul canceros, iar mai apoi a urmat si tratament cu citoastatice.

I s-a spus ca sunt sanse mici sa aiba copii!

Elena Merisoreanu

Chiar daca boala a fost invinsa, cantareata avea sa primeasca o alta veste crunta.

Majoritatea femeilor care trec prin astfel de boli nu mai pot avea copii. Atunci cand nu mai credea, insa, intr-o minune, ea a aflat ca este insarcinata: ”Am avut noroc, m-a iubit Dumnezeu. Nu as fi putut trai cu gandul ca nu pot sa aduc un suflet pe lume. E foarte greu sa te confrunti cu asa ceva, te darama sufleteste. Nu stii incotro sa o iei”, a declarat Elena Merisoreanu, pentru CANCAN.RO.

Dupa mai bine de zece ani de cand a invins boala, indragita interpreta a aflat ca boala a revenit: ”Mi-au scos si cealalta jumatate a glandei tiroide. A fost un chin, am trecut prin momente dificile. Insa, de data aceasta am avut maturitatea de a lupta altfel, stiam cu ce ma confrunt. Le aveam pe fetele mele aproape, pe sot. Am reusit si a doua oara sa ma vindec, iar acum merg la control data la sase luni. Am avut zile”, ne-a mai spus aceasta.
A avut o viata grea!

Cancerul nu a fost singurul moment greu din viata cantaretei. Elena Merisoreanu a fost implicata intr-un accident grav de circulatie si a vazut moartea cu ochii. Insa, si de aceasta data a reusit sa scape ca prin urechile acului. Un alt moment dificil a fost cel cand a vrut sa divorteze de sotul sau. Insa, cu multa rabdare, au reusit sa isi salveze casnicia.

C.B

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!