<<Aveam probleme genitale, o rană uterină cauterizată, noduli la sâni, dureri de cap îngrozitoare, de îmi venea să mă arunc de la balcon. Chemam Salvarea şi noaptea, parcă îmi ţârâiau greieri în cap. Dar cel mai tare sufeream din cauza hemoroizilor dureroşi, care îmi provocau sângerări abundente.

În urma investigaţiilor ginecologice (analiza Papanicolau), medicul mi-a spus că, după părerea lui, nu este cancer, dar ceva este şi ar trebui să mă internez pentru un control riguros. Nu am vrut să mă internez şi am mers la dl. Popa Valeriu. Mi-a spus: “Ştiu că ai venit pentru hemoroizi, că asta te deranjează cel mai tare, dar ei sunt doar efectul. Cauza este cancerul uterin. Ai venit la timp, pot să te ajut.” Când am auzit că am cancer mi s-a făcut rău, am leşinat şi am căzut, îl auzeam ca prin vis spunând celor din jur: “Este o reacţie normală. O să-şi revină şi să vedeţi că se pune pe treabă.” Când am aflat că tratamentul normal durează 7 ani (7ani-ciclu complet de regenerare a celulelor corpului), mi s-a părut foarte mult. Dar dl. Popa m-a întrebat: “Ai motiv să trăieşti ?” Am răspuns că am o fetiţă pe care vreau să o cresc frumos.

Acum, după 2 ani de regim mă simt perfect şi refuz să cred că am fost sau că voi mai putea fi vreodată bolnavă. Iniţial am început cu un regim care a durat 45 de zile, format din grâu încolţit, miere naturală, mere şi nuci, apă distilată de băut, concomitent cu clisme şi spălături vaginale. Aveam 80 de kg şi am slăbit la 49 kg., dar aveam o putere de muncă şi o energie fantastică. După o lună, durerile de cap şi sângerările au dispărut. La 45 de zile veneam la control şi mi se schimba regimul (regimuri alimentare naturiste pentru deficienţe sanguine, boli hepatice, aciditate). În tot acest
timp nu am întrerupt nici o zi serviciul.

După un an au început crizele de eliminare sau de însănătoşire despre care fusesem avertizată. Am avut nişte eliminări fantastice: voma, urina de culoarea păcurei, fecale foarte urât mirositoare şi 10 zile de febră 40-41 °C, când au ieşit toate toxinele şi relele din corp. Nu am luat nici un medicament, singurul remediu împotriva febrei fiind băile Kuhne (băi reci de şezut).

De atunci starea sănătăţii mele s-a îmbunătăţit vizibil, am pus la loc 10 kg., nu mă mai doare nimic, hemoroizii parcă nu i-am avut niciodată, nodulii de la sân au dispărut, la medic nu mă mai duc, am o viaţă perfect normală, muncesc, am serviciu, familie, îmi cresc fetiţa. Păstrez cu stricteţe regimul care se schimbă la fiecare 45 de zile.»

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!