După ani de cercetări, naturopatul austriac Rudolf Breuss (citit Brojs in limbile slave) a creat un regim special împotriva cancerului.

Regimul trebuie respectat 42 zile, timp în care se consumă doar ceaiuri şi un suc preparat de legume. În urma cercetărilor, s-a demonstrat că amestecul a vindecat până acum peste 45.000 de oameni.

sfecla Rudolf Breuss

Ingrediente (de preferat organice):

  • Sfeclă roşie 55%
  • Ţelină 20%
  • Morcov 20%
  • Cartofi 3%
  • Ridiche 2%

Cartoful este obligatoriu pentru tratarea cancerului la ficat.

Puneţi legumele într-un blender şi amestecaţi până obţineţi un piure.

Nu trebuie să consumaţi neapărat foarte mult, ci cât puteţi dumneavostră.

Sfecla roşie este considerată una din cele ma sănătoase plante datorită conţinutului de antioxidanți, vitaminele C, B1, B2, B6, acid folic și acid pantotenic, dar şi potasiu, fosfor, magneziu, calciu, sodiu, fier și zinc.

Studiile demonstrează că sfecla roşie luptă împotriva leucemiei şi a cancerului, datorită conţinutului de betadină.

 

boala_incurabila-suc_de_sfecla, tratament pentru cancerSfecla este foarte benefică şi femeilor însărcinate. Această legumă îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului şi a vezicii urinare, ameliorează durerile de cap, de dinţi şi hidratează pielea.

Se amestecă toate aceste legume într-un storcător și apoi se filtrează pentru a scăpa de orice sedimente. Consumand orice solide se poate oferi un teren propice pentru cancer. Înainte de a începe cura, încercați un sfert de litru de suc pe zi, cu masa normala. Se bea sucul cu lingurița.

Nu înghiți imediat și se amestecă cu o mulțime de salivă. Instrucțiunile sunt de a lua o jumatate de cana de ceai de rinichi rece primul lucru în fiecare dimineața.

Apoi, între 30 și 60 de minute mai târziu, să se ia două căni de ceai cald de plante preparate din sunătoare, mentă și lamaita.

După alte 30 până la 60 de minute, adaugati putin  suc de legume și salivati bine înainte de înghițire.

După 30 de minute, se ia o gură de suc de legume. Ar trebui să se bea suc de 10 până la 15 de ori pe tot parcursul dimineții, dar numai atunci când ai chef.

Între acestea, bea ceai cald sau rece, salvie, fără zahăr, la fel de mult cum doriți. La amiază, se bea o jumatate de cana de ceai de rinichi și de a face același lucru din nou, înainte de culcare noaptea. În după-amiaza să ia câteva înghițituri de ceai.

Orice lichid ar trebui să fie sorbit și se amestecă bine cu saliva. Ceaiul de rinichi ar trebui sa fie luate numai în primele trei săptămâni de tratament. Odata cu aceasta si pe tot parcursul terapiei, se bea o cana de cranesbill rece (geranium robertianum) ceai pe zi.

Cranesbill conține un pic radiu. Sorbind cantități mici de ceai și suc stimulează fluxul de salivă și reduce volumul de muncă al intestinelor.

Pentru cancerul de oase si plamani, se prepară un ceai de pătlagină (Plantago majore), mușchi islandez, ursului, iedera sol, și lumanarica. Nu are importanță dacă nu le pot obține.

Macerat timp de 10 minute și bea cât mai mult din acest ceai ca iti place – cu atât mai mult cu atât mai bine. Forcases de tuberculoză, trebuie să luați, de asemenea, o linguriță de semințe de pătlagină, împreună cu puțină apă sau ceai.

Cancerul se hrănește numai mâncarea solidă pe care o persoana este consumatoare. Așa că, dacă în timpul celor 42 de zile, se beau numai sucuri de legume și ceai, tumora va muri, iar persoana poate trăi sănătos.

Chiar dacă o persoană poate pierde până la 35 de livre de greutate corporală în timpul acestui proces, cei mai mulți oameni se simt bine. Este foarte recomandat ca câteva zile înainte de începerea tratamentului total, împreună cu “mese normale”, pacientul ar trebui să bea un sfert de litru (aproximativ nouă uncii) suc de zi cu zi, astfel încât organismul se poate adapta cu ușurință la ea. In timpul procesului de repaus alimentar, zahăr, pudră de culoare albă, carne uscată, și produse conservate trebuie să fie complet eliminate din dieta.

Pe lângă tratarea cancerului și a altor boli dificile, terapia Breuss poate fi folosit ca un preventiv. Acesta încurajează procesul de curățare și face ca sistemul imunitar mai puternic, și pentru că nu există efecte secundare nedorite, este recomandat pentru a pierde in greutate.

sursa1sursa2 si sursa3

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!