Fiica lui Marius Țeicu se luptă de ceva vreme cu o boală cruntă, iar acum tânăra are nevoie din nou de ajutor. Patricia Țeicu Rădulescu a făcut un apel disperat pe contul de socializare, pentru ca oamenii să doneze sânge. Viața ei este în pericol, iar prietenii virtuali s-au mobilizat pentru a-i ușura suferința.

fiica lui Marius Teicu bolnavă de cancer

„Dragi prieteni, iată că revin cu al doilea apel și rugăminte către voi. Am nevoie de sânge A2 (rh pozitiv) ca și data tecută, fiind neaparată nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Vă mulțumesc mult de tot pentru tot. Donarea de sânge se face tot la Centrul de Transfuzii central, cel de la Victoriei, de pe Str. Doctor Felix, menționând pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internată la Fundeni, secția de Transplant Medular. Vă mulțumesc și aștept ajutorul vostru minunat”, a scris Patricia pe contul de socializare.

Marius Țeicu nu mai poate ascunde durerea

Dacă până acum a vrut să țină secretă durerea prin care trece, de data asta, Marius Țeicu a făcut și el un apel către cei care îi pot ajuta fiica. Cea care a dezvăluit acest lucru, a fost Marina Almășan. Astăzi dimineața, clinchetul unui sms mi-a tulburat o duminică pe cât de banală, pe atât de liniștită. În weekend nu prea primesc sms-uri, cu excepția celor de la oamenii foarte apropiați. Mesajul era de la Marius Țeicu. M-am simțit străbătută de un fior și l-am parcurs cu inima cât un purice: „Dragi prieteni, Patricia are din nou nevoie de sânge, grupa A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc să o ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) menționând „Pentru Rădulescu Patricia Rodica, internată la Fundeni, Secția de Transplant Medular. Mulțumesc mult, Marius”, a scris Marina Almășan pe femeidezece.ro.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!