Dau cateva exemple de tratamente pe care, foarte posibil,un bolnav de cancer le-a incercat, fara succes: (multi dintre bolnavii de cancer stiu ( sau ar trebui sa stie ) macar despre ):

  • sucuri ( morcov cu sfeclă (Breuss), telina si legume crucifere(varza, conopida, etc), de Noni, de struguri, etc.)
  • terapii metaboliceDr. Max Gerson, Dr.  Kelley,etc.),
  • diverse combinatii facute din produse apicole (gen ale doamnei Monica Tatoiu)
  • ceaiuri anticancerigene( Verde , Essiac,Pau D’arco etc.),
  • ciuperci si alti imunostimulatori (Maitake, Reishi, Shiitake, MGN3, etc.) ,
  • alimente (precum cele de aici http://www.youtube.com/watch?v=8ZIAcc1FNlA),
  • ierburifrunze de maslin, nuc negru,„Milk Thistle”, brusture,etc.),
  • condimente(turmeric, ghimbir, scortisoara, cuisoare, tamaie, etc.),
  • minerale alcaline (Cesiu, Potasiu, Calciu Coral, Germaniu, etc.) si
  • diete alcaline (vegana, dieta Dr. Budwig etc. )
  • vitamine anticancerigeneB17 (laetrille-samburi caise)D3, etc.),
  • antioxidanti( Coenzima Q10, resveratrol etc.)
  • zeoliticelule Stem sau multe altele(inclusiv „protocoale” de firme straine(CANADA,JAPONIA,SUA)

Insa din experienta proprie afirm ca majoritatea nu cunosc tot ce trebuie cele mentionate anterior.

Le aplica in cazul lor, sperand la „minuni”.

Imi amintesc si acum cand am citit prima dată despre unele alternative naturiste la tratamentul clasic (chimioterapie/ radioterapie) precum  „Ciuperca lui Dumnezeu”  – Agaricus Blazei Murill sau despre sucurile de sfecla rosie cu morcov, telina si varza sau despre reteta doamnei Monica Tatoiu si cat de entuziasmat eram …si cat de departe eram de ceva ce putea sa fie suficient de potent ca mama sa poata avea sanse(mici macar) de vindecare. Foarte departe ! Insa pe atunci nu imi puteam da seama.

Asa e la inceput: incerci de toate, cauti ajutor in toate partile, cauti ce au facut si altii in situatii similare, iti pui increderea in diverse si diversi pentru ca nu stii ce sa crezi, incerci de toate si speri sa „mearga” ceva si in cazul tau. 

E „HAOS”! Cunosti extrem de putin sau chiar nimic:

  • CUM ACTIONEAZA (CUM COMBAT CANCERUL – d.p.d.v. STIINTIFIC)? 
  • PENTRU CE TIPURI DE CANCER si PENTRU CE  ETAPA DE CANCER SUNT EFICIENTE?
  • IN CATE si IN CE CAZURI AU SUCCES ?
  • SUNT ELE SUFICIENTE INDIVIDUAL? Ce lipseste? Ce ar fi bine de adăugat sau incercat?
  • SUNT SIGURE pentru organism sau au efecte adverse( ce pot cauza inflamatii ce pot fi fatale, etc.) ?
  • SE POT COMBINA IN SIGURANTA?
  • DE CE UNII S-AU VINDECAT SI ALTII NU? DE CE UNII S-AU VINDECAT SI…FARA?.
  • Exista si alte alternative mult mai potente ?

De multe ori, NU STII NICI MACAR DACA FUNCTIONEAZA, ce sa mai vorbesc despre DOZE ADECVATE si RESTUL CELOR DE MAI SUS. 

Tot ce vezi sunt „MARTURII” ale altor oameni (care spun ca au functionat), NECUNOSCAND PERSONAL PE NIMENI.

Exista cateva probleme si intrebari care se ivesc privitor la un tratament alternativ propus de persoane ce s-au vindecat sau de persoane care au vindecat cancere .

Veridicitatea

În unele cazuri, tratamentul lor propus un singur tratament, cum ar fi banalul suc de morcovi (beta-caroteni) si enzime (ce distrug invelisul enzimatic de pe celulele canceroase pentru a putea fi omorate), struguri negrii sau laetrile (vitamina B17), etc.

Iată de ce o persoană ar putea alege un singur tratament. Să presupunem că văd o recenzie pe internet, care vorbește despre o persoană care s-a vindecat de cancer la colon, nou diagnosticat, cu suc de struguri negrii(de exemplu)

Este sincera recenzia?

Este greu de dat seama dintr-o singura recenzia. Nu cunosti persoana respectiva si dintr-o singura recenzie nu se poate da seama si nici nu merita investigat.

Dar daca o persoana gaseste mii de marturii similare (fie ca o baza de date a unui site, fie ca un studiu stiitific ) merita sa incerce(cel mai probabil aceasta este veridică).

Mai mult, merita investigat mai mult si cautate  detalii despre eficienta (e bun si pentru cazul/tipul -etapa dvs?), siguranta (toxicitate), dozaj, cum actioneaza, cum trebuie luat, etc. adica:

CE TREBUIE FACUT SA FUNCTIONEZE SI IN CAZUL  DVS!?

Pentru acest exemplu am pus explicatia stiitifica a cum actioneaza si de ce functioneaza acest tratament ( strugurii negrii contin un arsenal de agenti anticancerigeni (acid elagic, acid cafeic și / sau acid ferulic,acid galic, catesine, quercetin, OPC,PCO- Pycnogenol (in semințe), resveratrol (pielite din struguri ), pterostilbene, seleniu, licopen, luteina, laetrile (amigdalină sau Vitamina B17) (in semințe), beta-caroten,Viatamina C) ce ucid microbii din celulele canceroase in siguranta refacand din acestea celule sanatoase) , nu mai mentionez antioxidantii si nutrientii. . Tratamentul detaliat il gasiti aici(click)

Dar asta nu înseamnă că sucul de struguri negrii va vindeca toti pacientii cu cancer?!

Multe substanțe naturale pot vindeca cancere cu creștere lentă, care nu s-au răspândit foarte mult, iar pacientul este diagnosticat recent și pacientul nu a avut nici chimioterapie, radioterapie sau interventii chirurgicale majore.

Dar astfel de pacienți cu cancer sunt rari!

Pacientul de  cancer tipic  de astăzi, descopera cancerul cand acesta a trecut de stadiu incipient.

Medicul, de cele mai multe ori, recomanda interventie chirurgicala (utila daca tumoarea apasa asupra unui organ vital (creier, artera a inimii,etc.) dar care poate sparge tesutul ce „tine impreuna” celulele care formeaza tumoarea), urmata de „tratament” prin chimioterapie si/sau radioterapie.

Pacientul merge de cele mai multe ori pe „mana medicului”( e de specialitate si, sa recunoastem, nu sunt izolate cazurile in care medicul mai primeste si altceva cand pune un diagnostic, deci e de asteptat sa recomande si cel mai bun tratament).

Sunt putini cei care incep direct un tratament naturist, fara interventie chirurgicala si cele ce urmeaza.

Majoritatea nu stiu mai nimic despre tratamente alternative. Fie nu cunosc pentru ca nu au avut interes, fie au mai multa incredere in doctori, fie au incercat cateva tratamente alternative fara rezultat 

Din lipsa de cunostiinte suficiente , nu au avut rezultatele la care s-au asteptat (pentru ca, posibil, nu au stiut in ce scop le-au luat, dozele corecte, au incercat alternative neadecvate cazului si starii lor etc. , au pierdut increderea si au abandonat medicina alternativă. 

Abia cand sunt trimisi acasa si li se spune: „Ne pare rau, nu mai avem cum sa va ajutam!”, unii din ei mai considera alternative, insa moralul e la pamant, organismul e otravit si distrus , etc.(cancerul s-a raspandit semnificativ, se răspândește rapid, sistemul lor imunitar a fost distrus din mai multe motive, acestea au cantități mari de acid lactic in sange (unul dintre lucrurile ce omoara multi pacienti cancer ),  ficatul și sângele acestora sunt pline de microbi,  ș.a.m.d.).

Pacientul de  cancer tipic  de astăzi, care caută medicina naturista, a avut chimioterapie sau radiatii masive  (și poate încă face) si a avut, probabil, unele interventii chirurgicale majore.

Pacientii avansati, tipici astazi, au „un picior în mormânt și unul pe gheatza”.Daca mai bate si vantul…

Sucul de struguri sau morcovi nu va vindeca astfel de pacienti!

Nici laetrile sau ceaiuri minune NICI ORICE alt TRATAMENT alternativ INDIVIDUAL!

Doar un REGIM ALIMENTAR( DIETA) NU E si NU VA FI in majoritatea cazurilor suficient.

NICI UN TRATAMENT NU E SUFICIENT DE POTENT DE UNUL SINGUR si fiecare caz e unic.

Alegerea unui singur tratament de cancer, orice tratament unic, este greseala cea mai comuna făcută de pacienți cu cancer care sunt noi in medicina alternativa!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Nici unele terapii mai complexe (de exemplu: Dr. Gerson-Dr. Kelley, nici chiar Dr. Budwig, etc.)  nu sunt complete sau suficient de complete sau  rapide pentru a ajuta un bolnav de cancer tipic zilelor noastre.

Terapii si tratamente ce odata au avut succes pur si simplu nu mai sunt adecvate, adaptate si suficiente.

Cancerele au evoluat, au cauze complexe si sunt amplificate si de stilul de viata tot mai „modern”.

Pacientii de cancer au nevoi mai urgente decat omorarea cancerului, in mod primar pentru a supravietui (click aici)

Ei au nevoie de o COMBINATIE SINERGICA si SIGURA (pentru organism) de tratamente (care sa interactioneze in mod contructiv si sa nu dauneze organismului) astfel incat puterea și viteza cumulate a acestora trebuie să fie mai mare decât puterea și viteza de raspandire si vatamare a cancerului.

Aceasta combinatie de tratamente trebuie sa acopere toate prioritatile si obiectivele descrise aici(click)

Unele alternative ce au vindecat cancere pur si simplu NU SUNT SUFICIENT DE POTENTE pentru toate situatiile in care se poate afla un pacient de cancer (in special pentru cei avansati).

COMBATEREA CANCERULUI SE FACE SISTEMATIC, PE MAI MULTE PLANURI, incepand cu:

  • Tratamente ce ”Obtin timp” (tin pacientul in viata) prin energizarea  celulelor non- canceroase
  • Tratamente ce ” Obtin timp” (tin pacientul in viata) prin oprirea sau încetinirea răspândirii cancerului
  • Tratamente pentru cașexie care UCIDE in 50% cazuri
  • Tratamente ce ucid în siguranță și eficient celule canceroase si/sau le fac iar sanatoase
  • Tratemente ce intaresc  sistemul imunitar
  • Tratamente ce curata si păstreaza fluxul sanguin si limfei, ficatului si zonei dentare fara microbi
  • La care se adauga o „dieta de cancer” adecvata si detoxifiere a organismului si tratamente pentru SITUATII SPECIALE SPECIFICE precum:  incapacități de a digera alimentele,durerea si alte simptome ale cancerului ,pacienti foarte slabiti de boala,tumori periculoase,daune de oxidare( de chimioterapie,inflamatie,umflaturi sau alte efecte secundare majore).

Este extrem de improbabil sa ai sanse reale de vindecare daca nu stii toate aceste lucruri- IMPOSIBIL spun chiar la ce cancere avansate avem azi!

PENTRU A AVEA SANSE REALE, COMBATEREA CANCERULUI TREBUIE FACUTA SISTEMATIC si ORGANIZAT, nu „dupa ureche” (pentru detalii despre cele de mai sus click aici)

In plus, mai e necesar un lucru comun tuturor celor ce s-au vindecat , ESENTIAL, dezbatut in carte 

REPET: multe sunt total inadecvate astazi  si pot aduce corpul intr-o asa stare de slabiciune ca pot duce chiar la DECES, prin faptul ca sunt foarte restrictive nutritional si nu sunt sunt suficient de puternice – a se vedea Rudolf Breuss de exemplu(click aici).

Mai mult, exista situatii speciale, precum ciclul casexie (acid lactic), care, in aproximativ 50% din cazuri, omoara pacientul datorita daunelor provocate organismului si organelor interne( casexia „termina” organismul si organele interne lasand doar pielea si oasele din pacient). Medicii declara ca pacientul a decedat in urma unui stop cardiac, esec respirator,esec al altor organe interne majore, malnutritie,etc.

Si pina reusesti sa aflii tot ce si cum trebuie facut( asta daca aflii „tot”), e deja foarte tarziu, cancerul e foarte avansat, organismul e foarte slabit atat de tratamente cat si de cancerul care a progresat enorm, nu mai stii ce sa crezi,  moralul ti-e la pamant si sansele sunt minime. 

Am incercat sa acopar cat mai complet toate aceste probleme in carte.

RECOMAND sa cititi in continuare si rubrica aceasta, daca nu ati citit deja.

Sperantă si alternative viabile EXISTA! Totusi statisticile si miile de mărturii de vindecări  iti dau incredere mai departe.Daca aflii si fundamentul si explicatiile stiitifice ale tratamentelor alternative, SANSA DE VINDECARE DEVINE O CERTITUDINE.

Site-uri web, cum ar fi cele oficiale ale sistemului medical (Societatea Americana de Cancer, Cancer Agency BC,  etc.) , mentioneaza  tratamentele alternative de cancer  ca fiind „nedovedite” sau „șarlatanie.”

Pe de altă parte, exista multe alte site-uri cu marturii ale oamenilor care s-au fost vindecat de cancer ( cu suc de morcovi sau de struguri violet, samburi de caise  sau ce au folosit  alt tratament natural).

De la inceputul anilor 1900, au existat mai multi medici cu metode strălucitoare ce ajuta oamenii (în mod natural) in prevenirea și tratarea cancerului fără a fi nevoie de medicamente sau proceduri chirurgicale. Am să vă încurajez să cuatati si dvs pe internet mai multe despre John Beard, MD, Dr. Ann Wigmore, William Koch, MD, Ph.D., Rudolf Breuss, Max Gerson,  MD, William Donald Kelly, DDS, Gonzalez MD, Johanna Brandt, Renee Caisse, RN, Henry Schroeder, Ph D., Weston Price, DDS, Bernard Jensen, ND, DC, Stanislaw Burzinki MD,   Binzel MD, Joseff Issels Ph.D, Johanna Budwig ,  Bob Beck Ph.D si multi , multi altii.

Toti acesti medici, plus multi altii, au promovat ideea de tratarea bolilor cu protocoalele naturale, sigure si eficiente.

De exemplu cu terapia  Issels,  asa numitele cancere „incurabile”, cu metastaze, ce au dezvoltat rezistenta la chimio/radio au trait vieti fara cancer, multi pina la 45 de ani, chiar si cand  tratamentul a fost aplicat dupa operatie + chimio/radioterapie si a dezvoltat rezistenta la chimio/radio.Rata de vindecare ,confirmata de studii stiitifice independente, a fost si in acest caz  87%.(click aici)

Antineoplastonii Dr. Stanislaw Burzynski au iarasi un succes rasunator in special in cancerul de creier si pina si faimoasa FDA ,care condamna si persecuta terapiile alternative(toate) a fost nevoita sa recunoasca terapia si meritele Dr. Burzinki dupa ce a pierdut proces in justitie (vedeti primul film de pe prima pagina, acela cu copii).

Astazi avem tratamente mult mai eficiente, care au premii NOBEL ca fundament si sunt foate eficiente si se pot aplica si face acasa, nefiind nevoie de deplasare la clinici. Sunt simple, naturale, dar prin faptul ca au puternic fundament stiitific , tratand direct cauzele principale ale cancerului si prin faptul ca rezolva multe din prioritatile din cele descrise de mai sus, ajutand organismul sa supravietuiasca cat timp tratamentul actioneaza, ating eficiente de aproximativ 90%.

Prin autoeducarea cu privire la toate optiunile de tratament disponibile – se pot apoi alege tratamente care potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

Dr. William D. Kelley, decedat in 2005, a  tratat peste 33,000 pacienti cu cancer si a reusit sa vindece in jur de 90%  dintre pacientii tratati de el, folosind doar sucuri naturale si enzime pancreatice. I-a fost retrasa licenta de doctor de catre „sistem”. „Dacă o persoană are o speranţă de viaţă de 6 luni si functionează  50% din organele interne majore, sansele  de recuperare de cancer sunt mari.”„Cel puțin 86% din cancerele ar putea fi tratate în mod adecvat și / sau împiedicate de către enzimele pancreatice si dieta”

Dr. Johanna Budwig, biochimist si expertul senior al guvernului german in grasimi si medicamente , nominalizata la premiul Nobel de 7 ori , dezvoltant un tratament fondat stiitific pe 2 descoperiri recompensate prin 2 PREMII NOBEL, a reusit sa vindece peste 90% din cazurile terminale tratate, bazandu-se pe hidrosolubilitatea si puterea electronilor din uleiul de in,bogati in grasimi omega 3 care combinati cu proteine sulfurice cresc oxigenarea celulara. 

Tratamentul ei nu este  „recunoscut de sistem”, desi are 2 PREMII NOBEL ca fundament ( Dr. Otto Warburg 1931, Dr. Albert Szent-Gyorgyi 1937 http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/)Am răspunsul la cancer, dar medicii americani nu vor asculta Ei vin aici, observa metodele mele și sunt impresionati.. Apoi, imi fac oferte speciale astfel încât să poată sa  aplice metodele mele și să facă o mulțime de bani. Nu ii las si, prin urmare, sunt  în fiecare țară”                                                                                                                                                                                              „Este uimitor cât de repede tumora, de exemplu, de cancer de colon, este eliminata. Chiar si cu un pacient in varsta de 84 de ani care a fost programat pentru o operaţie de colon, din cauza pericolului de a deveni blocat, am fost capabila să realizez eliminarea completă a tumorii şi restaurarea sănătatii pacientului de în termen de câteva zile. Acestea nu sunt cazuri izolate, de fapt, 99% din bolnavii care vin să mă vadă cum utilizez metoda biologică de terapie a cancerului, sunt pacienţii cu cancer care au avut operaţii şi sesiuni de radiaţii, sau care au fost diagnosticate ca fiind prea avansate pentru ca o operaţie sa mai fie de vre-un ajutor Chiar şi in  aceste cazuri, sănătatea poate fi restaurata, de obicei, în termen de câteva luni, în 90% din cazuri. „.Dr. Budwig în „Der Tod des Tumorile, Band II” (Moartea a tumorii, Vol. II) „Numeroase, studii clinice independente,publicate în reviste  internationale concluziile medicale majore  confirma rezultatele Dr. Budwig …. Acum peste 40 de ani în urmă Dr. Budwig a prezentat dovezi clare și convingătoare, care au fost confirmate de sute de alte lucrări conexe de cercetare științifică, întrucât, acizii grasi esentiali  au fost unul din răspunsurile centrale la problema cancerului … Ve-ti tragte singuri concluziiile de ce această  eficienta si simpla terapie a fost nu doar ignorată – a fost suprimata! „- Dr. Willner, MD, Ph.D . (Soluție la Cancer)

SANSE EXISTA dar, dacă nu stii ca timpul se scurge in defavoarea ta si nu stii sa alegi cele mai bune alternative si sa le COMBINI pentru a-ti maximiza sansele de reusită in aceasta batalie, e in zadar….

Dr. Binzel a fost folosind o substanță naturală (un „tratament alternativ cancer”), denumit „laetrile” în clinica sa. Laetrile în mod normal, este extras din semințe de caise. El a folosit o versiune lichida de laetrile pe pacienții săi și a avut aproximativ o rata de vindecare de 80%. Versiunea lichida de laetrile folosita a venit din Mexic.

In cartea sa, Dr. Binzel,  mentioneaza despre incercarea  FDA (Food and Drug Administration – cei responsabili cu alimentele si medicamentele din SUA)  de a impiedica  importul de laetrile(B17) lichid.

Dau exemplu precum SUA pentru ca multa lume are impresia ca tari vestice(Germania, Franta, SUA, etc)  ofera posibilitati  si sanse mai bune de tratare.  

Conform „Jurnalului national de oncologie” SUA, speranta de viata este 2,1% (2 VIRGULA 1 la SUTA)!

E FOARTE SIMPLU sa va interesati personal inainte de  a incerca cu disperare sa strangeti bani pentru a merge sa „va tratati” in strainatate de ce sanse de vindecare ofera acele clinici.

POT SA VA DEA UN PROCENT, UN NUMAR ? 

E la fel de simplu sa intrebati pe oricine care va ofera un tratament( doctori sau practicieni medicina alternativa) si nu va costa nimic! 

Sa va spuna un numar CONCRET, confirmat(care poate fi verificat)!

De ce sa va incredeti doar in vorbe si sa va chinuiti sa strangeti niste bani pe care nu numai ca s-ar putea sa nu apucati sa-i strangeti, dar care se prea poate sa nu va ajute deloc!?!

PESTE TOT E LA FEL , iar noi, ne pricepem foarte bine la adoptat stiulul vestic !

Au murit si vor muri oameni foarte influenti( financiar, politic, etc.) de acesta boala!

Dr. Binzel a fost chemat ca martor expert la un proces în care FDA a  încercat prin instanță a bloca importul de laetrile în Statele Unite ale Americii!

De ce ar fi Food and Drug Administration încerca să blocheze importul unui tratament de cancer, care a fost total natural si a avut o rata de vindecare de 80% atunci când este utilizat ca o alternativa la cancere de gradul IV!!??

Aceasta este o rata de vindecare mult mai mare decât rata de vindecare de 3% din medicina traditionala.

FDA a încercat a bloca importul de laetrile NU, deoarece laetrile a fost ineficient, ci tocmai pentru că laetrile a fost eficace!

Cu alte cuvinte, FDA  persecuta medicina alternativa , deoarece medicina alternativa a început să taie din profiturile industriei farmaceutice și așa mai departe.

Puteti vedea si altele despre sistemul medical GLOGAL aici(Click)

Exista extrem de multe tratamente alternative de cancer, care functioneaza, sigure(fara efecte nocive), toate ignorate sau chiar neaprobate sau interzise de medicina clasica.

Majoritatea si cele mai eficiente au si un FUNDAMENT si o EXPLICATIE STIINTIFICA in spate, precum si o statistica a eficientei si a tipurilor de cancer pentru care sunt cele mai indicate.Surprinzator, tratamentele alternative, inclusiv cele naturiste, au fundament stiitific mult mai puternic decat cele medicinale.

Tratamentele alternative de cancer costa mult mai putin decat tratamentele principale de cancer ortodoxe de chirurgie, chimioterapie si radiatii si nu afecteaza sau distrug celulele sanatoase, deci pot fi administrate în doze mult mai mari decât chimioterapie – fără lacune în tratament!

Mai mult, tratamentele alternative de cancer pot fi mult, mult mai eficiente decât orice tratament de cancer medicinal clasic!

Multi doctori, specialisti si practicieni in medicina alternativa, ale caror metode sunt prezentate si in carte ,  au avut si au rate spectaculoase de vindecari (80-90%)  chiar si la pacientii cu cancere foarte avansate ( gradul 4 sau chiar, citez: „aflati pe pat de moarte”).

DETALII IN CARTE 

Multa sanatate,

Cristian

CONSIDERATI UTILE CELE DE AICI?

Sursa

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!