(Raspuns pentru BIANCA, F. AS nr. 785)

Tratamente anti-cancer sunt multe. Concentratele din plante antitumorale pot ajuta in absolut toate cazurile. Apelati la preparatele produse de “Hypericum” Baia-Mare, care sunt de gasit la orice magazin de profil.

Suplimentar, va trebui sa-i dati bolnavului tinctura de propolis, cate 2 picaturi pentru fiecare 5 kg corp, de trei ori pe zi, puse pe un miez de paine. (La fiecare 2 picaturi se va pune un centimetru cub de miez de paine.) Se administreaza cu 15 minute inaintea meselor principale, se mesteca bine si se inghite. Este un antibiotic de exceptie care, in plus, ajuta sa se elimine din organism celulele necrozate.

In toate cazurile de cancer de colon este indicat sa se ia tarate de grau din faina cernuta proaspat si apoi macinate cu rasnita de cafea.

De asemenea, se indica folosirea graului incoltit, perioade lungi de timp. Se mai poate lua suc din orz verde, cate o lingurita, de trei ori pe zi. Un produs de exceptie sunt flavonoidele (Flavin 7), dar puteti sa obtineti si singur aceste substante din struguri negri, din care s-a scos mustul. Se pune la uscat coaja strugurelui si semintele, indepartandu-se codita. Se pot pastra in pungi de hartie. La administrare, se vor macina cu rasnita de cafea.

Se va lua cate o lingurita de praf, de trei ori pe zi. Este demonstrat ca au o actiune anticanceroasa de exceptie.

Pentru metastaze, se indica si folosirea sucului de sfecla rosie (150 ml) in combinatie cu suc de castravete (50 ml) si patrunjel radacina (20 ml). La inceput se va dilua cu apa, in functie de toleranta, si apoi se va lua ca atare, dupa ce se stoarce si inainte de a se oxida, adica foarte proaspat si facut doar cat se consuma.

(Raspuns valabil si pentru C., “Sora mea are deja metastaze”, F. AS nr. 785).

EUGEN GIURGIU – str. Aleea Detunata, bl. D2, sc. A, ap. 19, Alba Iulia, cod 510064, tel. 0741/92.88.80, e-mail: eugen.giurgiu@gmail.com

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!