DUMNEZEU lucreaza prin OAMENI. Acestia sunt „INGERII” care au descoperit LEACUL pentru CANCERUL de SAN, de COLON si de PIELE!

ingerii

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Granada au patentat un medicament de tratare a  celulelor canceroase stem din san, colon si piele. Cercetatorii au demonstrat efectele anti-tumoare ale medicamentului pe soareci.

Componentele medicamentului descoperit de ei au redus activitatea celulelor canceroase cu 50% in numai 41 de zile de la inceperea tratamentului. Tratamentul era aplicat de doua ori pe saptamana soarecilor ce sufereau de tumoare indusa. Aceasta descoperire extrem de importanta apartine grupurilor de „Cercetare si Dezvoltare” condus de Joaquin Campos Rosa si „Terapii avansate ale diferentierii, regenerarii si cancerului” condus de profesorul Joan Antonio Marchal Corrales.

Un medicament care nu este toxic
Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui medicament este ca nu este deloc toxic. In ciuda faptului ca soarecii au primit o doza ridicata, nu a fost inregistrat niciun efect advers. Mai mult, medicamentul poate fi produs in cantitate mare astfel incat sa poata ajunge rapid in farmacii si cumparat de cei care au nevoie. Cei de la UGR s-au mobilizat si in numai 5 zile au putut produce cantitatea ceruta.

Initial, grupul de cercetatori crease un ingredient-medicament ce vindeca celulele canceroase, medicament numit Bozepinib, insa producerea lui in cantitati mari era destul de anevoioasa si de lunga durata. Ulterior, Bozepinib-ul a fost modificat si adaptat astfel incat sa poata fi produs la scara larga usor si rapid.

23 de ani de munca si cercetare
Cele doua grupuri de cercetare lucreaza la acest proiect din anul 1993, este asadar o munca si o dedicare de-o viata. Pentru a putea testa medicamentul, oamenii de stiinta au indus soarecilor celule bolnave al tumorii umane. In timpul experimentului, ei au descoperit ca anumite componente ale medicamentului incetinesc procesul de evolutie si raspandire a celulelor catre tesuturile sanatoase. Medicamentul creat de ei afecteaza exclusiv celulele canceroase, lasandu-le intacte pe cele sanatoase. Acest lucru este deja un mare avantaj daca ne gandim la tratamentul prin chimioterapie, de exemplu, sau al altor tratamente impotriva cancerului care ucid totul in calea lor.

Urmatorea cercetare vizeaza cancerul la plamani si pancreas
Dupa ce au demonstrat ca sunt capabili sa trateze cancerul de san, colon si piele, echipa de cercetatori se pregateste acum sa descopere leacul pentru cancerul la plamani si cel la pancreas. Evident, pasii sunt anevoiosi si de durata, ei vor trebui sa faca multe alte experimente, sa studieze in amanuntime totul si pentru acest lucru au nevoie de fonduri. Recent, ei au primit 124 000 EUR de la sistemul public – Ministerul Economiei si Finantelor si 20 000 EUR din partea sistemului privat.

SURSA: medicalxpress.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!