Rugaminte: Tata, in varsta de 70 ani, s-a operat acum patru luni de cancer la colon, unde medicul a gasit o tumora destul de avansata pe care nu a taiat-o, ci doar a strangulat-o. Nefericirea este ca s-au constatat “mici bule de metastaze la ficat” ca sa repet exprimarea medicului. In afara de medicamentele pe care le-a luat pentru intarirea sistemului imunitar (nerecomandate de doctor, deoarece tatal meu a fost trimis acasa sa moara), nu i s-a recomandat nimic altceva si tata a devenit suspicios.

Recent a facut o ecografie la care s-a stabilit ca intestinul pluteste in lichid, despre care se crede ca este ascita. Are dureri abdominale mari si este foarte constipat, desi ia ulei de ricin (mierea ii face rau).

Mentionez ca, de asemenea, zarzavaturile provoaca crampe puternice, chiar fierte fiind. Vreau din tot sufletul sa-mi salvez tatal, sa fac altceva decat sa astept neputincioasa sa se topeasca. Mai mentionez ca tata este o persoana cu credinta in Dumnezeu si a mers la biserica regulat si inca o mai face. De altfel, nu oboseste, e activ si are pofta de mancare, nu scade in greutate. Ce se mai poate face? A avut cineva simptomele descrise si s-a vindecat? Va multumesc foarte mult si va doresc multa sanatate! I.D. – e-mail: ibranzan@mnsi.net

Raspuns: Intrati in legatura cu d-na dr. Rodica Graur din Constanta, tel. 0723/87.87.09, care practica tratamente anti-cancer cu medicamente naturale chinezesti.

Sursa

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!