Tratamentul intervine după o operaţie. Se ung cicatricele până la subsuoară cu alifie de fîlimică (a se vedea pentru prepararea alifiei articolul despre filimică).

Rămăşiţele de la prepararea alifiei pot fi aplicate local de 4-5 ori; în prealabil, ele se încălzesc puţin. Ele singure fac ca pielea să se netezească şi să capete o culoare normală. Ungerea cu alifie de filimică duce la dispariţia tensiunilor puternice care rezultă după o astfel de operaţie şi radiază până în braţe. Dacă au suferit şi ganglionii limfatici, se pune terci cu frunze de pătlagină-îngustă sau lată (a se vedea „Moduri de folosire” la „Pătlagina-îngustă”) de mai multe ori şi se procedează în rest aşa cum este descris la „Cancerul ganglionilor limfatici”.

În afară de acestea, este indicat un amestec de ceaiuri din 300 grame de filimica, 100 grame de coada-şoricelului şi 100 grame de urzici – toate bine amestecate. De aici se foloseşte pentru pregătirea ceaiului 1 linguriţă cu vîrf la 1/4 litru de apă. Ca raţie zilnică se prepară 1,5-2 litri de infuzie care se bea pe parcursul zilei în înghiţituri mici.

În plus, se scoate din această porţie zilnică dimineaţa, la prînz şi seara înainte de fiecare masă 1/2 ceaşcă, se toarnă în ea 1 lingură de bitter suedez şi se bea această cantitate pe jumătate, de fiecare dată 1/2 oră înainte şi 1/2 oră după fiecare masă, în înghiţituri mici.

Dacă apar dureri, ar trebui puse mai des comprese cu ierburi suedeze şi comprese cu aburi de coada-calului. Toate tratamentele înşirate sunt indicate şi în cazul unei noi formări de noduli. Întrucât sânii şi organele genitale sunt strâns legate între ele, ar trebui luat în considerare şi efectuat şi tratamentul care se găseşte la „Cancerul organelor pelviene”.

O femeie tânără îmi relatează: „La două săptămâni după naşterea copilului am căpătat nişte întărituri în sân şi o inflamaţie a sfârcurilor, însoţite de temperatură şi dureri puternice. O compresă cu ierburi suedeze a făcut ca peste noapte să-mi dispară tot răul. Sunt ţărancă. Într-o zi am observat şi la una dintre vacile noastre o inflamaţie şi întărituri în uger. M-am gândit că dacă bitterul suedez ajută atât de uimitor de repede la oameni, atunci asta ar fi posibil şi la un animal. Am încercat acelaşi tratament şi am fost plăcut surprinsă când am avut un succes asemănător după scurt timp.”

din cartea “Sănătate din farmacia Domnului” de Maria Treben, p. 116

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!