Roxana are doar 26 de ani și a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată. Tânăra a ales să păstreze sarcina, deși asta însemna să își pună în pericol propria viață, potrivit stiripentruviata.ro.

bolnavă de cancer


„Pentru a supraviețui a trebuit ca Maya sa vina pe lume prematur iar mamei sa i se amputeze piciorul. Roxana a vazut-o pe Maya doar la nastere cateva secunde, urmand ca ea sa fie ținută la incubator iar Roxana trimisa la alt spital pentru amputarea piciorului”, au scris prietenii și familia fetei, într-un apel publicat pe Facebook.

Boala a revenit și mai agresivă, iar tanăra mămică are nevoie de ajutor pentru înfrunta boala. La fiecare 21 de zile, femeia trebuie să facă o cură de medicamente, însă fiecare intervenție costă 3500 de euro.

Depășiți de costuri, familia și prietenii au făcut un apel public de ajutor, iar cei care vor să dea o mână de ajutor au la dispoziție două conturi:

Cont în lei: RO16RZBR0000060012330648 Raiffeisen Bank
titular Dragomir Alin Cristian
Cont în Euro: RO52BRDE140SV54723271400 BRD
titular Dragomir Monica Diana

Tot pe Facebook a fost creat grupul “Împreună pentru Roxana”.

Aici, cei care vor să dea o mână de ajutor își licitează lucrurile, banii obținuți din vânzare ajungând în contul lui Alin Cristian Dragomir, soțul Roxanei.