răchiţan

Răchiţanul sau Lythrum salicaria dupa denumirea stiintifica, este o planta originara din Europa, dar care a ajuns sa fie prezenta in mai toate colturile planetei, fiind o planta ce se adapteaza foarte usor la conditiile de mediu.

Denumirea stiintifica, vine din grecescul lythron, insemnand “patat de sange”, planta fiind folosita inca din antichitate de catre soldatii greci si romani pentru tratarea ranilor, pe care le vindeca miraculos.

Răchiţanul creste preponderent in preajma cursurilor de apa, fiind o mare iubitoare de umezeala. Are o tulpina extrem de inalta, putand ajunge pana la doi metri inaltime. Florile sunt grupate in chiorchini de o culoare rosiatica violacee. Planta se recolteaza in luna August, cand florile ating apogeul calitatilor terapeutice.

Ca adjuvant in bolile canceroase, se beau 3 cani de infuzie de Rachitan zilnic, in fiecare cana punandu-se pana la 20 de picaturi de tinctura.

Acest remediu are efect maxim in fazele incipiente ale bolii, Rachitanul avand propietatea de a stopa dezvoltarea tumorilor canceroase.

O serie de studii efectuate in Canada au scos la iveala faptul ca acidul galic, principalul ingredient ce se gaseste in Rachitan impiedica vascularizarea formatiunilor canceroase si chiar degradeaza reteaua de capilare care hranesc tumorile.

Se tin cure de cate 6 saptamani, cu doua saptamani pauza, dupa care se poate relua tratamentul.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!