Un tânăr din Marea Britanie a fost diagnosticat cu cancer de piele, cancer în fază terminală, după ce a petrecut mult prea mult timp la solar, scrie Daily Mail.

damien platt, cancer în fază terminală, cancer piele

Damien Platt, un tânăr de 32 de ani din Marea Britanie a cheltuit în jur de 7.000 de lire sterline pe şedinţele la solar. Omul a petrecut câte nouă minute, de patru ori pe săptămână – un total de 200 de şedinţe pe an, de patru ori mai mult decât recomandă specialiştii.

Vestea medicilor, în 2010, a fost una cruntă. Damien a fost diagnosticat cu cancer şi i s-a spus să mai are 10 luni de viaţă.

Tratamentul agresiv a reuşit să îi prelungească viaţa, dar tânărul regretă acum obsesia care l-a adus în această situaţie.

“Îmi plăcea încrederea pe care mi-o aducea bronzul, mai ales că toată lumea spunea că arăt atât de sănătos. Nu puteam merge nicăieri fără o şedinţă la solar înainte”, a mărturisit tânărul.

“Acum încerc pur şi simplu să fiu cât mai fericit în puţinul timp care mi-a mai rămas”, a adăugat el.

Damien beneficiază acum de efectul neaşteptat de pozitiv al medicamentelor luate. “Totuşi, mă aflu în aceeaşi situaţie. Tratamentul va înceta, în cele din urmă, să dea randament, aşa se întâmplă în toate cazurile, e doar o chestiune de timp”, a mai spus tânărul.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!