Într-un asemenea caz se pun pe stomac pe parcursul zilei comprese cu ierburi suedeze timp de 4 ore; dacă bolnavul este în stare, ar fi bine ca aceste 4 ore să le petreacă în afara patului. Numai să aibă grijă să-i fie compresele acoperite călduros, ca să nu se creeze o senzaţie de frig din cauza evaporării.

Se pun în timpul nopţii comprese cu aburi de coada-calului, iar dacă se ivesc dureri mari, se aplică aceste comprese cu aburi şi dimineaţa şi după amiaza câte 2 ore în pat.

În plus faţă de aceste comprese trebuie să se bea încetul cu încetul 1 1/2-2 litri de ceai, pe cât posibil din urzici şi filimici proaspete, amestecate în părţi egale. În cancerul gastric incipient ajută sucul proaspăt stors al măcrişului-iepurelui, 3-5 picături la fiecare oră, băute în ceaiul recomandat.

Din scrisoarea unui participant la război, datată iulie 1979: „După întoarcerea mea din prizonierat în 1947 am avut cancer la stomac. Doctorii m-au trimis acasă din spital considerându-mă incurabil. Silit de împrejurări, m-am îndreptat către natura marelui nostru Creator şi mi-am căutat plantele corespunzătoare: urzica, păpădia, coadaşoricelului şi pătlagina, din al căror suc am luat o dată pe oră câte 1 înghiţitură. După numai câteva ore am remarcat că-mi era mult mai bine, mai ales că stomacul păstra în sfârşit puţinul pe care-l mai puteam mânca. A fost salvarea mea. De-atunci m-am ocupat serios de plantele medicinale care-mi deveniseră atât de dragi şi am avut cu ele nişte reuşite de vindecare minunate. Căci Creatorul nostru a pus puteri tămăduitoare enorme în natura SA. Acum veţi înţelege că mă simt deosebit de legat de fiecare om care împlineşte prin plantele medicinale porunca dragostei faţă de aproapele său şi trăieşte miracol peste miracol. De aceea să nu vă lăsaţi în nici un caz descurajată de atacuri, care de fapt sunt produse numai de forţe obscure. Marile bucurii legate de vindecările prin plante se ridică cert peste toate neajunsurile omeneşti care stârnesc astfel de greutăţi!”

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!