cura cu petrol dublu rafinat face minuni în vindecarea afecţiunilor neoplazice

Petrolul (Oleum petrae), uleiul de piatră, petrolul lampant sau “gazul” cum mai este denumit popular este un produs rezultat în urma distilării ţiţeiului. Acest produs, ridicat la rangul de remediu terapeutic, face parte din terapia naturistă de multă vreme, fiind recomandat iniţial în tratarea cancerului de piele.

petrol dublu rafinat

Folosit de către Samuel Hahneman, părintele homeopatiei, care îl recomanda pentru uz intern în tratarea cancerului, petrolul dublu rafinat a început să fie intens utilizat în secolul XX pentru tratarea multor boli: ciroză hepatică, hepatită cronică, ulcer gastroduodenal, diabet zaharat, parazitoze intestinale, colite, pancreatită, difterie, amigdalită, variolă, boli de piele (scabie), furunculoză şi răni. Prin satele României, petrolul lampant se mai foloseşte şi astăzi ca singur remediu în oprirea sîngerării, dezinfectării şi cicatrizării plăgilor.

Un alt promotor al curei cu petrol, naturistul Otto Englisch, are meritul de a fi utilizat pentru prima dată petrolul în amestec cu uleiuri volatile preparate din plante medicinale, pentru a-i potenţa efectul terapeutic.

Astăzi se ştie că remediul are proprietăţi dezinfectante, cicatrizante, antioxidante, antitoxice, hipocolesterolemiante, vasodilatatoare şi antitumorale. Potrivit ultimelor cercetări, aceste proprietăţi rezultă, îndeosebi, din “stimularea metabolică şi imunitară realizată de reacţia elementelor structurale ale hidrocarburii cu anumite enzime din organism”.

Petrolul dublu rafinat de la Rafinăria Dărmăneşti (Bacău) a vindecat multe boli considerate incurabile de către medicina clasică. Acţionînd ca un citostatic natural, petrolul lampant inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

Cîteva recomandări ne-au fost oferite de dna Aura Hoştină, chimist la laboratorul Rafinăriei Dărmăneşti, care a studiat proprietăţile curative ale acestui remediu natural. “Cura cu petrol este recomandată, în special, în afecţiunile de origine neoplazică. Astfel, în cancerele aflate în stadiile I şi II de dezvoltare, tratamentul este următorul: se ia cîte o linguriţă de gaz dimineaţa, pe stomacul gol, timp de două ore nu se mănîncă nimic, după care, pe întreaga perioadă a zilei, se vor consuma 2 l de lichide, în special ceaiuri. Cura durează 6 săptămîni (40 de zile), urmează o pauză de 3 luni, după care se reia tratamentul timp de 10 zile. În timpul curei se vor evita cafeaua, alcoolul, tutunul şi se vor administra doar medicamentele strict recomandate medical.

Pe timpul curei pot să apară reacţii adverse ca ameţeli, greţuri, dureri articulare, musculare, somnolenţă, apatie, astenie, diaree sau intensificări ale unor afecţiuni mai vechi. Aceste simptome nu trebuie să sperie, deoarece sînt reacţii normale ale organismului şi, în nici un caz, nu trebuie întrerupt tratamentul. Oprirea tratamentului poate produce accelerări ale bolii. Cînd apare senzaţia de foame, ca urmare a administrării petrolului, organismul se reface, semn că tratamentul dă rezultate. În stadiile III şi IV ale dezvoltării neoplazice, tratamentul va cuprinde 2 linguriţe cu petrol, una dimineaţa şi una seara, cu aceleaşi recomandări”, ne-a spus dna Hoştină.

Efectul terapeutic creşte dacă în petrolul consumat se macerează plante medicinale recomandate pentru afecţiunile tratate. Ceaiurile băute în perioada curei cu petrol, trebuie să fie sudorifice, depurative, diuretice, laxative, capabile să ajute la eliminarea toxinelor din organism. Dna Hoştină ne-a oferit şi cîteva reţete de ceaiuri asociate curei cu petrol:

  • muşeţel 10 g, coada şoricelului 10 g, levănţică 10 g, roiniţă 10 g, rostopască 2 g, coada calului 12 g. Se prepară o infuzie din 2 linguriţe amestec la 1 cană cu apă. Se beau 2 l pe zi.
  • traista ciobanului 30 g, flori de urzică moartă 10 g, limba mielului 30 g, troscot 30 g, izma broaştei 30 g. Infuzie preparată din 2 linguriţe amestec la o cană cu apă. Se beau 5-6 căni pe zi, timp de 7-8 zile.
  • creţişoară 20 g, coada racului 20 g, seminţe de in 15 g, frunze de merişor 30 g. Se prepară un decoct dintr-o lingură amestec la o cană cu apă şi se beau cel puţin 4 căni pe zi, pe tot parcursul curei cu petrol.
Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!