La aproape un an de când a suferit o operație pe creier, solistul trupei Pact și-a revenit într-un mod spectaculos. Acesta arată incredibil, fiind într-o formă de zile mari.

Anul 2014 a fost unul extrem de dificil pentru Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact. Cancerul pulmonar şi tumoarea de pe creier l-au adus pe artist în pragul morţii şi a fost supus la tratamente puternice de către medici. Însă, acesta a dat dovadă de o putere ieșită din comun și a reușit să facă faţă bolilor cumplite care i-au atacat organismul. După operaţia pentru cancerul pulmonar, timp de de şase luni, artistul a făcut tratament cu citostatice şi s-a stabilizat. Însă, în urma extirpării tumorii de la cap, ce a avut loc în mai anul trecut, Leo Iorga a făcut o semipareză pe partea dreaptă și a fost nevoit să facă şedinţe de radioterapie şi de chimioterapie.

Astfel, dacă la sfârșitul lui august, anul trecut, când încă se recupera după operația la creier și urma un tratament anticancer, Leo a apărut pe scenă de la Festivalul de la Callatis, vizibil slăbit, și a cântat stând pe un scaun, purtând o bandană neagră pe cap pentru a masca lipsa pletelor sale celebre, astăzi acesta este de nerecunoscut. La aproape un an de la operația pe creier acesta s-a recuperat într-un mod spectaculos și arată într-o formă de zile mari, părând sănătos tun. Leo Iorga s-a născut pe 2 decembrie 1964, în Arad. În perioada 1988-1996 a fost liderul vocal al trupei Compact, după care a cântat în “Schimbul 3”.A urmat perioada “Pacifica”, formaţie pe care Leo o părăseşte în 2012, pentru a pune bazele trupei “Pact”, alături de Adrian Ordean.

SURSA, 07 Aprilie 2015