Amestec de ceaiuri:
20 grame de ventrilică
25 grame de drăgaică
25 grame de coada-şoricelului
20 grame de pelin
30 grame de mlădiţe de soc
30 grame de filimică
30 grame de rostopască
30 grame de urzică
15 grame de sunătoare
15 grame de rădăcini de păpădie
25 grame de barba-popii

Din acest amestec de plante se pune 1 linguriţă cu vârf la 1/4 litru de apă.

În timpul unei zile se beau minimum 2 litri de ceai în înghiţituri mici.

De mare importanţă ar fi ca plantele să fie luate proaspete din natură, măcar câteva din cele enumerate, întrucât în leucemie cauza apariţiei bolii trebuie căutată în majoritatea cazurilor în splină, mai trebuie băute şi 6 înghiţituri de ceai din rădăcină de obligeană. 1 linguriţă rasă de rădăcină de obligeană se lasă peste noapte în 1/4 litru de apă rece, dimineaţa se încălzeşte şi se strecoară. Se ia înainte şi după fiecare masă câte 1 înghiţitură. 3 linguriţe (se pot administra până la 3 linguri) de bitter suedez sunt diluate în 3 ceşti cu cea de plante. Această cantitate se bea distribuită de fiecare dată 1/2 ora înainte şi 1/2 oră după fiecare masă. Se recomandă compresele cu ierburi suedeze, timp de 4 ore, pe regiunea ficatului şi a splinei, precum şi compresele cu aburi de coada-calului.

Ar trebui evitate toate alimentele acide, ca portocalele, lămâile, grape-fruit-urile, sucurile de fructe şi fructele acrişoare, crude, la fel şi mâncărurile foarte sărate şi puternic condimentate, mezelurile şi carnea grasă. Compotul de mere poate fi consumat în orice cantitate.

La începutul lui noiembrie 1978 au venit la mine nişte părinţi disperaţi însoţiţi de un băiat de 6 ani: Peter W. din N./R.F.G. avea leucemie în ultimul stadiu, începuse în mai 1978 cu febră şi dureri în picioare, întrucât starea lui nu se îmbunătăţea, Peter a intrat la începutul lui iulie 1978 pentru 11 săptămâni în spital la Mannheim. Nici după externare nu s-a constatat nici o ameliorare. Când l-am văzut pentru prima data, Peter nu mai avea păr, era foarte palid, obosit şi fără apetit. Avea cearcăne negre adânci sub ochi, se vedea pe el că era foarte grav bolnav. Copilul s-a înviorat imediat după prima baie de cimbru pe care i-au făcut-o părinţii la sfatul meu. Apa de baie, turnată înapoi peste plante, a mai fost încălzită de două ori, aşa că s-au putut face trei băi. Apoi a băut ceaiul de plante susmenţionat.

Copilul, deşi era atât de micuţ, îşi lua la fiecare sfert de oră înghiţitura de ceai, uitânduse exact la ceas. Şi la masă se ţinea de regimul dietetic prescris. La sfârşitul lui noiembrie 1978, părinţii s-au dus cu copilul la spitalul din Mannheim pentru analizele de sânge. Profesorului i s-a părut un mister, rezultatul analizelor fiind mult îmbunătăţit. La mijlocul lui decembrie păru) i-a crescut din nou des şi Peter s-a dus iarăşi cu părinţii la analize.

Constatarea a fost: „Hemograma este mai bună decât cea normală.” Medicii nu ştiau cum să explice incredibilul, inimaginabilul. În aprilie 1979, Peter a venit cu părinţii în sala din Traunstein/Bavaria superioară, pentru a asista la prelegerea mea ca un copil perfect sănătos. Erau prezenţi cca. 1800 de oameni. Proporţionale au fost şi aplauzele, când l-am prezentat pe Peter publicului şi am relatat povestea suferinţei sale. Şi la sfârşitul lui octombrie 1979, părinţii lui au venit cu el la prelegerea ţinută de mine în sala Jahn din Pforzheim, la care au participat 2200 de persoane. Şi aici am putut arăta publicului un copil complet sănătos. Peter mai bea cu sârg, după cum mi-a scris în 1979 de Crăciun, ceaiul de plante. Mama sa îi pune tot mereu cataplasme cu ierburi suedeze pe splină şi gât, îl mai fricţionează şi cu ulei de maghiran (ganglionii de la gât fuseseră şi ei în suferinţă). Mi-a desena pe o foaie de hârtie cu creioane colorate filimica, urzica şi coada-şoricelului şi a scris dedesubt: „Salvatorii mei!”, ceea ce găsesc absolut unic. Părinţii îl mai duc şi acum din când în când la control medical, deşi Peter este un băiat sănătos.

Consider controlul medical extrem de important! Şi continuarea consumării ceaiului de plante şi a aplicării compreselor o socotesc bună. Îl fereşte pe cel care a fost odată bolnav de cancer de o eventuală revenire a bolii.

din Sănătate din Farmacia Domnului de Maria Treben

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!