Cancerul este produs de virusi care modifica codul genetic al celulelor normale si le face sa se inmulteasca anarhic. Cu virusii respectivi sunten in contact tot timpul (daca am strange toti agentii patogeni din corpul nostru si din intestine, ar cantari cat paltonul), dar produc cancerizarea cand intra in nucleul celulelor si le modifica ADN-ul.

In mod normal nu au cum sa ajunga acoilo, din cauza anticorpilor si a mecanismelor de protectie a celulelor. Daca celule sunt lezate mecanic, chimic, termic, prin radiatii, imunitatea lor este compromisa si se poate declansa cancerul.

Un rol major in declansarea cancerului il au microbii care se dezvolta intracelular (de ex. Chlamydia). Cand strabat peretele celulelor si patrund in citoplasma, antreneaza pe suprafata lor (prin forte de adeziune) si virusii oncogeni, care in final ajung la nucleul celulelor si declanseaza cancerul.

Chlamydia este responsabila pentru cancerul de col uterin, de prostata, de san, de colon, de ochi. Se transmite pe cale sexuala, dar si prin saliva. O puteti lua si de la o halba de bere, daca nu a fost spalata bine, sau de la mainile nespalate dupa folosirea WC-ului public. Nu va pupati cu toata lumea, ca nu stiti de ce belea dati (chlamydia trachomatis, helicobacter, TBC, etc). In tarile nordice, unde nivelul de trai este ridicat si aceste boli infectioase sunt putin raspandite, frecventa unor forme de cancer este semnificativ mai mica.

Nu stiu daca acesti paraziti intracelulari au doar rolul de transport pentru virusii oncogeni si cancerul este declansat prin actiunea directa a virusilor, sau daca virusii catalizeaza hibridizarea celulara intre parazit si celula sanatoasa. A doua varianta este mai probabila, deoarece explica de ce celulele canceroase sunt slab diferentiate si se inmultesc ca microbii, nelimitat. Prin hibridizare este pacalit si sistemul imunitar, care vede celula canceroasa ca pe una proprie organismului, nu ca pe una straina.

Pentru cei ca nu stiu, hibridizarea este procedeul prin care se amesteca ADN-ul de la celule diferite (specii diferite) si rezulta celule cu caracteristici noi. Biologii folosesc hibridizarea ca sa obtina specii noi de plante (cartof hibridizat cu rosie, etc). Pun intr-o cuva cu electrolit celule din speciile care urmeaza sa fie hibridizate si trec prin amestec impulsuri de curent electric. Se produce electromigrarea componentelor din interiorul celulelor si cu probabilitate mica pot rezulta celule viabile, cu caracteristici hibride. Peste 99.9% dintre celulele maltratate astfel mor.

In cazul declansarii cancerului, virusii oncogeni pot avea rolul de catalizator in procesul de hibridizare intre celula gazda si bacteria care se dezvolta intracelular (parazitul, chlamydia, etc). Virusul actioneaza initial ca un bisturiu care segmenteaza ADN-ul celor doua celule, dupa care functioneaza ca un fermoar, unind segmentele de ADN.

ANUNT EXTREM DE IMPORTANT !!!

Majoritatea bacteriilor care se dezvolta intracelular pot fi distruse cu un antibiotic ieftin, cu DOXICICLINA (doxycycline). Doxiciclina este o tetraciclina LIPOSOLUBILA, care penetreaza in toate tesuturile. Antibiotice hidrosolubile (majoritatea) nu patrund in tesuturile grase si in celule.

In prospect se recomanda 2 capsule (de 100 mg) pe zi, dar eu recomand doza dubla, pe timp de cel putin 90 de zile. Am urmat acest tratament de mai multe ori si n-am patit nimic. Nu costa mai mult de 70 lei pe luna. Trebuie sa luati o capsula din 6 in 6 ore, dar cu mancare, ca altfel va doare stomacul. Medicamentul este usor de suportat si nu are multe efecte secundare.

Recomand acest tratament tuturor barbatilor si femeilor, pentru sterilizare periodica. Previne cancerul de prostata, de col uterin, de colon, de san.

Barbatii cu prostatita cronica pot prelungi tratamentul pana la 6 luni, in primele 3 luni cu doza duba, dupa care pot lua numai 2 capsule pe zi.Trebuie sa fiti atenti la data fabricatiei si la firma producatoare, pentru ca doxiciclina veche ataca rinichii.

Doxiciclina se foloseste experimental si pentru tratarea cancerului, nu numai pentru prevenire. Cautati pe net, cu Google (doxycycline + cancer).

Dupa cum v-am zis anterior, eu cred ca aceasta boala ingrozitoare este produsa de agenti patogeni (bacterii) care se dezvolta intracelular, care sunt hibridizati cu celulele organismului invadat. Hibridizarea se face aleator, prin medierea unor virusi oncogeni, deci nu se poate sti exact cat la suta in informatia genetica a celulei canceroase provine de la parazit si cat de la celulele organismului invadat. Manipularilre genetice, din laboratoarele de cercetare, se fac tot cu ajutorul virusilor.

Nu exista doua cancere identice. Sunt cancere cu celule slab diferentiate, cu grad mare de malignitate (se inmultesc rapid si se imprastie in tot corpul, ca microbii), la care celulele canceroase mostenesc mai multa informatie genetica de la agentii patogeni ce au produs boala, dar si cancere mai “usoare”, cu celule diferentiate, care se aseamana mai mult cu celulele sanatoase.

Partea nasoala este ca celulele canceroase pacalesc sistemul imunitar, pentru ca au in componenta lor gene de la organismul bolnav.

Antibioticele care distrug agentul patogen nu sunt la fel de eficace si impotriva celulelor canceroase, pentru ca in general antibioticele sunt bacteriostatice (incetinesc sau blocheaza inmultirea bacteriilor), nu bactericide (penicilina este bactericida, dar nu este eficace impotriva bacteriilor care se dezvolta intracelular). Cand tratam o infectie cu subtante bacteriostatice, lovitura “de gratie” este data de sistemul imunitar, de anticorpi. Atibioticul doar ii “zapaceste” putin pe microbi, iar anticorpii ii “sugruma”. In cazul celulelor canceroase sistemul imunitar este ineficient si antibioticul cel mult “aresteaza” cancerul, tine boala pe loc.

Mai concret:
S-au obtinut rezultate incurajatoare in tratarea unor forme de cancer (de prostata, de san, de colon, de col uterin), unde ar fi implicata si Chlamydia, prin tratarea cu doxiciclina + cisplatina (un citostatic). Perfuziile cu cisplatina se fac saptamanal, iar doxiciclina se ia zilnic, minim 400 mg, dar nu si in ziua in care se administreaza citostaticul (se inactiveaza reciproc). In unele cazuri s-a obtinut chiar vindecarea (peste 20 de ani de supravietuire).

Dar nimeni nu garanteaza ca nu mai exista in corp celule canceroase. Tratamentul cu doxiciclina trebuie sa fi repetat anual, cu doze mari si pe interval de cateva luni. Este mai putin nociv decat citostaticele.

Rezolvarea definitiva presupune urmatoarele:

1. Identificarea tuturor agentilor patogeni care se dezvolta intracelular. Unii dintre ei se cunosc deja si se stie si unde dau cancer, la ce organe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Intracellular_parasite

2. Crearea de antibiotice bactericide specifice (liposolubile), care sa distruga acesti paraziti fara sa fie nevoie de ajutorul sistemului imunitar si care sa nu fie prea toxice pentru celule sanatoase.

Sa speram ca se vor aloca bani (in tarile bogate) pentru astfel de cercetari si nu va mai suferi nimeni de acesta boala teribila. Dar banii trebuie sa ajunga pe mana unor tipi destepti, nu la birocratii care pierd timpul prin laboratoarele de cercetare.

Alte resurse de interes:

http://www.rense.com/general44/russell.htm

http://www.jidc.org/index.php/journal/article/download/819/387

http://www.healingcancernaturally.com/causes2.html

sursa: comentatorul Medicul de garda la articolele din Ziua Veche

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!