Medicamentele oncologice reprezintă cel mai mare segment de business din afacerea farmaceutică globală în valoare de miliarde de dolari. Medicamentele folosite în chimioterapie distrug celulele canceroase – dar distrug şi celulele sănătoase. Dacă luăm în considerare doar acest fapt, e deja destul de rău, însă nu se opreşte totul aici. Medicamentele folosite în chimioterapie au şi efecte adverse şi multe dintre acestea produc noi cancere şi noi afecţiuni, conducând la utilizarea a tot mai multe medicamente, care la rândul lor au alte efecte adverse. Este un cerc vicios iar pentru industria farmaceutică, un permis de a face bani.

Ce interes ar putea avea industria farmaceutică să încerce să prevină cancerul, dacă prin perpetuarea cancerului se câştigă venituri de 100 miliarde de dolari anual doar în SUA? Singurul motiv pentru care cancerul rămâne o condamnare la moarte este reprezentat de miliardele de dolari câştigaţi de companii din medicamentele lor chimioterapice.

Vă invităm să urmăriţi un fragment din acest discurs (subtitrare în limba română)

Acest site prezintă extrase din “prospectele” acestor medicamente chimioterapeutice, aşa cum sunt publicate chiar de către producătorii medicamentelor.

Medicamentele marcate cu stea roş sunt listate în “Al 11-lea Raport al Carcinogenilor” [“11th Report on Carcinogens”] din Programul Toxicologic Naţional al SUA [US National Toxicology Program] ca fiind “carcinogenice”, deci care generează cancer. Altfel spus, medicamentele prescrise ca tratament milioanelor de bolnavi de cancer sunt de fapt cunoscute ca fiind cauzatoare de cancer.

În plus, prima generaţie de medicamente folosite în chimioterapie îşi are originile în perioada celui de-al doilea Război Mondial, când companiile farmaceutice le testau, în vederea brevetării, pe prizonierii lagărelor de concentrare naziste, de la Auschwitz şi nu numai. Medicamentele erau trimise de la companii direct la lagăre, iar rezultatele, adesea letale, ale experimentelor erau raportate la sediile centrale de la Leverkusen (Bayer) şi Frankfurt (Hoechst). Aceasta este adevărata faţă, despre care istoria nu vorbeşte, a experimentelor ”medicale” desfăşurate pe deţinuţii din lagărele naziste.

În plus, “strămoşul” medicamentelor pentru chimioterapie a fost gazul de muştar – o armă chimică folosită în timpul primului Război Mondial, cu consecinţe dezastruoase asupra soldaţilor expuşi acesteia (atacul de la 12 iulie 1917 asupra oraşului belgian Ypres în urma căruia şi-au pierdut viaţa peste 6000 de persoane a rămas în istorie pentru aceste consecinţe dezastruoase astfel că gazul de muştar se mai numeşte şi astăzi “iperită”). Prima structură a medicamentelor pentru chimioterapie a fost creată prin înlocuirea unui atom de sulf (S) din molecula gazului de muştar cu unul de azot (N) iar modificările aduse ulterior formulei – sub protecţia brevetelor – au propulsat industria multimilionară care, de atunci şi până în zilele noastre, prosperă de pe urma epidemiei de cancer.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!