Se pregătesc zilnic 1 1/2-2 litri de ceai dintr-un amestec de plante din 300 grame de filimică şi 300 grame de coada-şoricelului. Pentru aceasta sunt necesare 6-8 linguriţe (cu vârf) de plante.

Raţia de ceai se bea încetul cu încetul, pe parcursul zilei. 3 linguri de bitter suedez sunt diluate cu ceai şi luate în porţii repartizate înainte şi după fiecare masă.

În plus, se fac săptămânal băi de şezut cu coada-şoricelului (a se vedea „Moduri de folosire” la „Coada-şoricelului”). Apa de baie de la prima baie de şezut este turnată înapoi peste plante şi, reîncălzită, mai poate fi folosită de 2 ori. Băile de şezut cu coada-şoricelului pot fi făcute însă şi zilnic dacă bolnava le suportă.

În caz de crize dureroase ar trebui aplicate în plus comprese cu aburi de coada-calului şi comprese cu bitter suedez (a se citi descrierea lor la „Tumori”).

lată o scrisoare din partea unei femei din R./R.F.G., din 4 februarie 1980: „Simt nevoia să vă scriu şi să vă mulţumesc. Din decembrie 1978 am zăcut patru luni la pat cu două vertebre rupte. În acest interval v-am putut studia broşura pe îndelete. În februarie 1979, cumnata mea a fost trimisă acasă din spital ca fiind fără speranţe, căci avea cancer la organele genitale. Medicii i-au spus fratelui meu că soţia lui ar mai putea trăi vreo patru săptămâni şi că nimic n-o mai putea ajuta.

Nu mai era în stare nici să mănânce, iar în cameră plutea un miros de putrefacţie.

Atunci a încercat cu plantele, conform broşurii dumneavoastră. A băut zilnic 2 1/2 litri dintr-un amestec de plante, şi anume coada-şoricelului, urzică şi filimică, iar dimineaţa, la prânz şi seara dilua câte 1 lingură de bitter suedez într-o ceaşcă cu ceai.

Şi-a pus şi comprese cu ierburi suedeze pe zona organelor genitale. În scurt timp i-a revenit apetitul, aşa că a putut mânca din nou, iar mirosul de putrefacţie a dispărut. Au fost eliminate din vagin nişte bucăţi mari, negre, de care s-a speriat la început foarte tare. Dar asta a fost de fapt curăţirea. Astăzi îşi vede din nou de gospodărie, găteşte şi merge la plimbare. Medicul ei curant, care a primit raportul spitalului, n-a mai pomenit niciodată aşa ceva. Noi însă ştim că sunt minunile din farmacia Domnului.”

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!