Iata o veste bună pentru bărbaţii din toate colţurile lumii. Cifrele arată că această boală este vindecabilă în procent uriaş, aproape în totalitate.

cancerul testicular

Institutul Britanic pentru Cercetare în Cancer a publicat cifrele care arată că această boală este una vindecabilă. Majoritatea pacienţilor diagnosticaţi cu cancer testicular s-au vindecat, se arată în raportul publicat de oamenii de ştiinţă britanici.

Surprinzător este că rata de vindecare a crescut din 1970 cu aproape o treime, astfel că, în prezent, cazurile de cancer testicular vindecate au atins un procent de peste 96%.

Spre deosebire de alte tipuri de cancer, acesta atacă victimele încă de timpuriu. Pacienţii diagnosticaţi cu cancer testicular pot avea vârsta între 15 şi 49 de ani.

Ce a dus la creşterea ratei de supravieţuire în urma diagnosticului de cancer testicular? Introducerea cisplatinei în tratamentul cancerului a ridicat considerabil şansele de vindecare.

Cisplatina este un medicament citotoxic, care are rolul de a stopa dezvoltarea celulelor canceroase.

Acest medicament este utilizat în tratamentul cancerului la vezica urinară, cancerul pulmonar și cel ovarian.

Doctorul briatnic Harpal Kumar confirmă că inventarea şi introducerea cisplatinei în tratamentul cancerului a fost un succes.

Omul de ştiinţă a declarat că cisplatina ajută majoritatea bărbaţilor să iasă învingători din lupta cu cancerul testicular. „Pentru anumite tipuri de cancer, cuvântul vindecare este o realitate“, a spus Harpal Kumar.

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!