Sistemul imunitar este foarte complex și nu este înțeles de mulți, chiar și medicii noștri care depind de acesta pentru sfatul medicului nu au nici o idee cum să o identifice.

Aceste zile, oamenii folosesc droguri sintetice și vitamine pentru a-și ameliora răceala și pentru a stimula imunitatea, dar boala rămâne. Cei cu un sistem imun disfuncțional au opțiuni alternative, iar cercetătorii au găsit o modalitate de a reinitializa și energiza sistemul imunitar; o metodă care este profitabilă și ar putea beneficia persoanele în vârstă.

Trei zile pentru un nou sistem imunitar

Cercetătorii de la Universitatea din California de Sud spun că actul de repaus timp de 3 zile poate reîncepe întregul sistem imunitar, în special în rândul persoanelor în vârstă. Cercetările subliniază că postul ajută celulele stem să producă celule albe din sânge, care ajută la eliminarea infecției. S-a constatat, de asemenea, că postul ar putea aduce beneficii persoanelor cu imunitate compromisă și pacienților cu chimioterapie, care au împiedicat efectele tratamentului de repaus alimentar.

Apăsarea unui “comutator de regenerare”

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca postul pe termen de 3 zile poate regenera imunitatea, in special la varstnici.

Într-o declarație către Telegraful Regatului Unit, profesorul Valter Longo, profesor de gerontologie și științe biologice de la Universitatea din California de Sud, spune:

“Postul permite celulelor stem să avanseze și să înceapă să prolifereze și să reconstruiască întregul sistem”. El chiar spune că corpul a înlăturat, în esență, părțile deteriorate, inutile sau vechi în timpul postului și construiește “Un nou sistem imunitar”.

Dr. Longo a mai spus că imunitatea unei persoane reia celulele inutile și deteriorate, pentru a crea energie în timpul postului. În timpul studiilor de studiu, participanților li sa cerut să se grăbească pentru o perioadă de șase luni și două până la patru zile pe săptămână. Dr. Longo spune ca studiile clinice trebuie facute si spun ca cercetarea in viitor arata “foarte promitatoare”.

sursă

Doriti mai multe informatii despre vindecarea cancerului? Contactati-ne acum!